Evelina Vidéns stora livsförändring efter Ensam mamma söker

Evelina Vidén och Susanne Bostrand från Ensam mamma söker.
NU GRATIS

Hur lever Evelina Vidén sju år efter Ensam mamma söker?
Här berättar hon om kärlekslivet och sin stora livsförändring efter tuffa tiden.

När Evelina Vidén, 37, sökte kärlekslyckan i TV-programmet Ensam mamma söker 2014, föll slutvalet på Ystadkillen Filip Persson, 31, men lyckan blev kortvarig.

– Vi hade det roligt och så där, men i slutändan slutade det där. Kärleken kom senare, minns Evelina som i början av 2016 föll pladask för en kille vid namn Mohammed.

Sofi Mahani, Susanne Bostrand, Evelina Vidén i Ensam mamma söker 2014.

Evelina med Sofi Mahani och Susanne Bostrand 2014.

Evelina Vidén med sonen Noel.

Evelina i dag med sonen Noel.

Evelina och sonen har flyttat till Bromma

De blev sambor och föräldrar till sonen Noel som snart fyller två år. Evelina, som sedan tidigare har dottern Tiffany, 10, värdesätter naturligtvis sina ögonstenar över allt annat, men konstaterar för Hänt att hon sedan en tid tillbaka är tillbaka på ruta ett.

– Jag och Noels pappa hade våra svåra stunder, men nu är det bra. Vi är inte längre ett par, men vi är sams. Det får man vara glad för, fortsätter Evelina som gjort stora förändringar i sin tillvaro. Hon har brutit upp från Stockholmsförorten Brandbergen och bosatt sig i Bromma – och hon utbildar sig till frisör. På kärleksfronten är det dock stiltje.

– Jag är en sådan som kan älta saker i oändlighet! För mig tar det tid att bearbeta saker. Det är en del av förklaringen till varför jag inte riktigt kan gå vidare. Jag måste få tid och distans att läka för att kunna ta in någon ny person i mitt liv. Så känner jag i dagsläget, förklarar Evelina som gläds över att hon tagit steget in i en ny yrkesroll.

– Yrkesutbildningen är på ett och ett halvt år och jag är klar i mars nästa år. Förhoppningsvis har jag en egen salong i framtiden!

NU GRATIS
Ensam mamma söker: Så gick det sen för killarna som vann

Evelina Vidén har genomgått en till stor livsförändring. Bara två år efter sin medverkan i Ensam mamma söker hamnade hon i Lyxfällan och bröt ihop framför kamerorna när det uppdagades att hon hade 170 000 kronor i skulder.

– Jag har nått botten, totalt, sa hon i programmet.

2019 berättade hon för Expressen hur hon har tagit tag i sitt liv. Som stöd hade hon förutom sin syster en skuld- och budgetrådgivare från kommunen.

– Det var ett jättestort steg eftersom jag skämdes, men när jag väl hade gjort det så släppte det lite. Jag accepterade läget: 'det ser ut som det gör och jag behöver ta den hjälp som finns'. Efter det tog jag babysteg tillbaka till en fungerande ekonomi, sa hon till Expressen då.

NU GRATIS
Ensam mamma söker: Så gick det sen – ny kärlek och uppbrott

Foto: TT & Privat

SENASTE NYTT!