LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

E-types stora sorg – nu talar han ut: ”Det blir ingen jul”

23 dec, 2023 
Martin, ”E-type”, Erikson och hustrun Melinda Jacobs väntar sin allra första jul ihop med dottern Izadora.
Men så har inte alla jular sätt ut för E-type.
Nu berättar han om sorgen han kände inför tidigare jular.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacob om flytten: ”E-Type får flytta på sig”Brand logo
Melinda Jacob om flytten: ”E-Type får flytta på sig”

2023 har varit ett intensivt år för Martin, ”E-type”, Erikson, 58, och Melinda Jacobs, 39. Det började med att de fick välkomna sin efterlängtade dotter Izadora till världen. Sedan fortsatte året med en flytt till deras gemensamma villa i Vadstena och i september ringde bröllopsklockorna för paret!

Och nu börjar julen närma sig, vilket innebär familjens första högtid ihop med Izadora! I en intervju med Expressen berättar E-type om julen, och hur det sett ut tidigare år.

E-type om julen innan Melinda Jacobs: ”Håller på till fem, sex på morgonen”

Under E-types sommarprat 2022 pratade han om julafton och sa då:

– De sista åren har jag festat till julaftons morgon, sovit ruset av mig hela dagen, så slipper jag tänka på hur just mitt liv är.

Annons

I den nya intervjun med Expressen kan han bekräfta att det var så livet såg ut förr i tiden. Han menar att julen för honom alltid varit barnens högtid, och om den inte gick att fira på det viset, så avstod han hellre.

– Men i musikvärlden och framför allt inom hårdrocksscenen så är det en jättestor fest i Stockholm dagen innan julafton. Den håller på till fem, sex på morgonen, så då tänkte jag, perfekt! Då sover jag hela julafton sen, säger han och fortsätter:

– Så det har jag gjort de sista åren.

E-types vändning efter alla år: ”Så häftigt”

Men idag är E-type glad över att livet ser annorlunda ut.

– Jag tror att min föreställning vid 25-30 var att nu lever jag loppan, men sen kommer jag att sitta där med min familj, och då börjar julen om. Men så gör den inte det. Man blir 40, man blir 50, och så börjar det kännas som att det här tåget har gått. Det blir ingen jul, säger han och fortsätter:

– Just därför känns det så häftigt att jag nu sitter mitt i den. Min morsa hade stormtrivts här. Hon höll, precis som Melinda, också på och fixade: Det skulle vara alla de här recepten, tomtarna, gardinerna och plädarna.

FOTO: TV4Play

Annons