LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ett år efter sveket från Paolo Roberto – Elin Härkönen berättar om hatet

15 mar, 2021 
För drygt ett år sedan berättade Paolo Roberto att han köpt sex och ex-flickvännen Elin Härkönens liv fick en drastisk vändning.
Nu skriver hon om det hela på sin blogg och uppmanar även sina följare om en viktig sak.
”Jag ber alla”, skriver hon.
Annons
Tre tävlingar Benjamin Ingrosso har vunnit genom årenBrand logo
Tre tävlingar Benjamin Ingrosso har vunnit genom åren

Elin Härkönens liv vältes omkull när hennes dåvarande pojkvän Paolo Roberto erkände sexköp.

Tv-profilen berättade själv om det dagen efter det inträffat. Efter intervjun förlorade Paolo en rad uppdrag och tidigare samarbetspartners tog avstånd från honom.

Efter att det blev känt vad Paolo gjort tog förhållande med Elin snabbt slut. Men vägen därefter verkar ha haft ett par svängar, då de synts umgås med varandra och lagt ut bilder på varandra på Instagram.

Men de forna paret har sagt att de enbart är vänner. Ibland nämner Elin allt hon gått igenom på sin blogg och i det senaste inlägget har hon skrivit om det som hände för drygt ett år sedan med ex-pojkvännen.

”För snart ett år sen hamnade jag i en ofrivillig period av mitt liv där jag varje morgon vaknade med en klump i magen. Jag ville knappt öppna upp min Instagram och blogg som annars ger mig så mycket glädje och energi.”

Trött på näthat

Elin skriver vidare att hon är trött på vad folk skriver till varandra över nätet och vad hon fått motta för meddelande.

Annons

”Anledningen var att jag ständigt möttes av hat, hot och elaka påhopp och kommentarer.Självklart blev jag ledsen, men det som gjorde mig mest ledsen var att få se HUR elaka människor det finns där ute bakom tangentborden. Personer som med flit skickar hat för att såra?”

”Det är för mig helt ofattbart. Och oacceptabelt.Mobbning är inte okej och har aldrig varit okej, oavsett om det är via nätet eller i verkligheten.”

Uppmaningen till följarna

Elin avslutar sitt inlägg med en vädjan till följarna och ber folk att tänka efter en gång extra innan det uttrycker sig på nätet.

”Tillsammans kan vi göra skillnad.Gör din röst hörd. Säg ifrån om du ser något som inte är okej.Anmäl konton som inte kan behärska sig.

Jag lever fortfarande efter att jag vill tro det bästa om människor, och se det fina hos varje individ.Och det är tur att majoriteten av Er får mig att vilja fortsätta tro det.

Men jag ber alla olyckliga människor att ta tag i sina egna liv istället för att lägga energi på att förstöra andras.”

Annons