LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ernst Kirchsteigers stora familjelycka – ska bli farfar

13 aug, 2020 
Ernst Kirchsteiger
Lyckan ler över familjen Kirchsteiger! Sebastian Kirchsteiger ska få barn – så nästa år blir Ernst farfar.
– Det kan ha kommit en liten tår, säger den blivande farfadern.
Annons
Allt om ​Ernst KirchsteigerBrand logo
Allt om ​Ernst Kirchsteiger

Nu går ännu en säsong av mysprogrammet Sommar med Ernst i mål. Programmet har gått i tretton säsonger, och som självklar huvudperson står Ernst Kirchsteiger, 62.

Det var länge osäkert hur TV4 skulle göra med årets upplaga av programmet. Och ett tag var det inte ens helt klart om det skulle bli någon säsong över huvud taget. Men så kom det lugnande och glädjande besked från Ernst Kirchsteiger.

– Det blir en ny säsong av Sommar med Ernst i år igen, men det kommer inte riktigt vara som det brukar. Vi får ändra lite på grund av omständigheterna, berättade han i ett klipp på sociala medier.

Problemen under inspelningen

Och visst blev det en något annorlunda jämfört med tidigare år. Avsnitten har bland annat innehållit en hel del tillbakablickar. Det verkar dock ha varit uppskattat hos de som tittat.

Produktionen har också kantats av en del problem till följd av viruset. I mitten av juli berättade Hänt bland annat om att en försenad leverans satt käppar i hjulet för teamet. En budbil hade nämligen stoppats vid danska gränsen. Det löste sig dock och programmet kunde spelas in som vanligt.

Annons

Därefter kom nästa tråkighet när Ernst Kirchsteiger slant med kniven och skadade sig.

– Det gäller att vara kompis med kniven, och det är jag för det mesta. Men ibland går det ändå snett. Det går åt några plåster men det är det värt, sade Ernst Kirchsteiger om olyckan.

Det hela slutande ändå bra och den populära programledaren kunde fortsätta renoveringen.

Nu kommer en nyhet som är väldigt glädjande för familjen Kirchsteiger.

Ernsts stora familjelycka

Ernst äldsta son Sebastian Kirchsteiger, 36, ska nämligen bli pappa!

– Vi är så glada och förväntansfulla. Att berätta för mamma och pappa och se deras miner var bland det roligaste jag gjort i mitt liv, säger Sebastian Kirchsteiger om sitt och sambon Cecilia Möllers, 36, avslöjande.

Det här är något som naturligtvis får den blivande farfadern Ernst att bli överlycklig.

– Både jag och Ulla blev jätteglada när vi fick veta. Det kan ha kommit en liten tår, säger Ernst Kirchsteiger och tillägger:

Annons

– Vi ser så mycket fram emot att få träffa vårt barnbarn nästa år, säger Ernst Kirchsteiger.

Sebastian Kirchsteiger har inte direkt följt i sina fars fotspår när det kommer till yrkesval, men han jobbar inom Ernst företag. Det gör också Ernst Kirchsteigers andra son, Ludvig Kirchsteiger, 32. Via Ludvig har Ernst sedan tidigare bonusbarnbarn.

Sebastian och Cecilias barn är planerat att komma någon gång i februari nästa år.

Glada nyheter för Kirchsteiger-familjen, alltså! Och man kan ju tänka sig att barnet kommer få en riktigt mysig uppväxt med Ernst som farfar.

Bild: Janerik Henriksson, Lotte Fernvall/TT

Annons