LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ernst Kirchsteigers kärleksavslöjande om hustrun Ulla

08 nov, 2019 
Ernst Kirchsteigers kärleksavslöjande om hustrun Ulla – SVT:s sändning
När Ernst Kirchsteiger gästar Skavlan berättar han hur han och hustrun Ulla håller kärleken vid liv – trots att makarna hållit ihop i hela 45 år.
– Hon gör likadant med mig när hon inte sover hemma, förklarar han.
Annons
Ernst Kirchsteiger gästar SkavlanBrand logo
Ernst Kirchsteiger gästar Skavlan

45 år av värme och kärlek – Ernst Kirchsteiger, 62, och hans hustru Ulla Kirchsteiger, 62, vet onekligen hur man håller kärleken vid liv. Kärlekssagan startade redan i gymnasiet.

Ernst gästar kvällens avsnitt av SVT:s Skavlan, och under intervjun avslöjar han den lilla detaljen som får makarna att alltid tänka på varandra – en kärlekssten.

– Vi hittade, för några år sen nere på Österlen i Skåne, så hitta vi en sten som är formad som ett hjärta. Den kallar vi för våran kärlekssten, berättar Ernst Kirchsteiger i Skavlan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När Ernst är borta på olika jobb, som exempelvis tv-inspelningar, är han noga med att gömma den hjärtformade stenen i makarnas gemensamma säng.

– Eftersom vi är förälskade min fru och jag så brukar jag… vet ni vad jag gör, när jag åker hemifrån och ska sova borta? Då smugglar jag ner den här stenen i hennes säng. För då vet jag att jag inte ska ligga vid hennes sida, så när hon drar av täcket så ligger stenen där och så blir hon glad, berättar han vidare.

Annons

Makarnas gemensamma drag

Och hustrun Ulla gör precis samma sak när hon är den som ska vara hemifrån någon natt eller fler.

– Hon gör likadant med mig när hon inte sover hemma, säger han och fortsätter förklara:

– Så håller vi på med den där stenen.

När programledaren Fredrik Skavlan påpekar att Ernst är väldigt romantisk utbrister han:

– Ja, vad är det för fel på romantik?

De andra gästerna i studion märkbart uppskattar att få ta del av Ernst kärleksknep med hustrun – framför allt skådespelaren Malin Åkerman har svårt att hålla tillbaka sitt stora leende.

Skavlan sänds på SVT 21.00 på fredagar.

FOTO: TT

Annons