Ernst Kirchsteiger är kärare än någonsin i sin Ulla: "Kvinnan i mitt liv"

26 jul, 2015 
AvOla Brising
Ständigt nykär och nyligen omgift. Nu väntar en härlig sommar med lång ledighet för Ernst och hustrun.
Annons

Folkkäre programledaren Ernst Kirchsteiger, 57, som åter gör succé i TV4:s “Sommar med Ernst”, har en härlig sommar full av kärlek. Han mötte hustrun Ulla, 58, redan när han var 17 år gammal och har stått vid hennes sida sedan dess. I tidningen Hemmets Journal berättar han:

– Jag hade en otrolig tur som träffade kvinnan i mitt liv så tidigt. Många letar ju ett helt liv efter någon att älska. Nyligen firade jag och Ulla 30 år som gifta.

Ernst med sin älskade Ulla.

Paret har sönerna Sebastian, 31, och Ludvig, 27. De bor i en stor 1700-talsgård utanför Örebro, som de köpte redan 1986. Och det är här makarna har låtit sin kärlek växa ikapp med långa rangliga pelargoner och ståtliga pioner. Faktum är att makarna är som nykära igen efter att för några år sedan ha förnyat sina äktenskapslöften.

Annons

– Vi ville tillverka nya ringar eftersom de gamla var så slitna och då tyckte vi att det vore kul att göra någonting mer av det. Efter välsignelsen i kyrkan hade vi en liten fest. Det var roligt att kunna bjuda alla som inte var med på vårt första bröllop, berättar Ernst Kirchsteiger.

Att gifta om sig är dessutom något tv-profilen gärna vill tipsa andra par om att göra:

– Att förnya äktenskapslöftena efter ett långt liv tillsammans är något jag varmt kan rekommendera. Det är ett bra knep för att undvika slentrian i ett förhållande. För mig och Ulla var det ett sätt att förstärka vår kärlek ännu mer.

Under augusti har han och Ulla dessutom en lång mysig semester. Då kommer de att kunna njuta till fullo av varandra, men exakt vad de ska göra då de är lediga har paret inte bestämt.

file-0bd0a78f-1f6f-49a3-b3d2-3cfe1fc60d5f.jpg
Nu väntar en lång och härlig semester för Ernst. Foto: TV4

– Kanske åker vi ner en sväng till Toscana men till största delen kommer jag nog vara att vara hemma. Man ska inte planera för mycket på sommaren. När jag är ledig vill jag ha friheten att kunna göra det jag känner för i stunden, förklarar Ernst.

Annons

Andra läser också: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons