Eriks föräldrar om sonens förändring för Carina Berg

Erik bergs föräldrar om förhållandet med Carina Berg

Erik Berg hade ett mångmiljonkontrakt med fotbollsklubben FC Köpenhamn – som han valde att säga upp på grund av relationen med Carina Berg.
Nu berättar hans föräldrar om det oväntade beslutet.
– Det tycker jag säger lite om hans storhet, säger Eriks pappa Lars-Anders Johansson i premiäravsnittet av Bergs drömkåk.

För drygt två år sedan, 2017, slog det gnistor och kärlek uppstod mellan programledaren Carina Berg och fotbollsstjärnan Erik Berg, tidigare Johansson. De två träffades via familjen Parnevik och i november samma år bekräftade Carina relationen med en bild på Instagram.

Sedan dess har deras förhållandet gått framåt i rasande fart; i december 2018 gifte sig paret i Vemdalen och sommaren 2019 bekräftade Carina Berg att hon är gravid och att paret väntar sitt första gemensamma barn.

Men även om förhållandet utåt sett verkar ha varit problemfritt så har paret under sin tid tillsammans stått inför några dilemman.

Lämnade Köpenhamn för Carina Berg

När de träffades spelade Erik fotboll i FC Köpenhamn och hade signerat ett långtidskontrakt med klubben som enligt rykten gav honom en årslön på 7-8 miljoner kronor. Men sommaren 2018 tog Erik beslutet att plötsligt lämna klubben för att istället flytta till Stockholm och spela i Djurgården, ett besked som chockade många fans.

– Jag är ledsen över att jag lämnar klubben på det här sättet, men för mig fanns det ingen annan utväg. Jag har ett mycket stort behov av att kunna vara hos min familj och det gick endast att lösa genom att flytta till Stockholm, sa han på FCK:s hemsida.

Erik och Carina Berg ska ha barn 2018/2019

Erik och Carina Berg är upp över öronen förälskade, och snart ska de bli föräldrar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Under sommaren har Carina och Erik köpt ett hus i Stockholms skärgård, och den 22 oktober har parets serie Bergs drömkåk premiär på Kanal5 och Dplay. I programmets premiäravsnitt väljer Eriks två största supportrar – hans föräldrar Lars-Anders och Ingmarie Johansson – att säga sin mening om sonens beslut att lämna Köpenhamn och ett makalöst kontrakt för kärlekens skull.

”Sen träffade han Carina…”

– Vi var ofta nere och tittade på fotboll i Köpenhamn eftersom Köpenhamn ligger ganska nära Falkenberg, så det var bara två timmars bilresa ner, berättar Eriks pappa Lars-Anders och fortsätter:

– Han spelade där och trivdes jättebra där. Sen träffade han Carina och han hade ett jättekontrakt, men det tycker jag säger lite om hans storhet, genom att skippa pengarna. Och liksom välja kärleken före det, det är härligt.

– Det är underbart, det tycker jag också, säger mamma Ingmarie.

Programmet sänds tisdag 22 oktober 21:00 på Kanal 5 och Dplay.

FOTO: Kanal5/Dplay, Karin Törnblom/TT