TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Erikas tuffa tid efter PH – haft depressioner

02 dec, 2018 
Hänt
Erika Holm madde inte så bra efter Paradise Hotel.
Erika Holm mådde dåligt efter Paradise Hotel
Annons

Erika Holm var en av Paradise Hotel-deltagarna 2018 tillsammans med bland annat Marcelo Peña och Bettina Buchanan. Men det var inte bara härligt att vara i PH-huset och i Mexico. Erika mådde inte så bra efter Paradise Hotel och när hon nu gästar Hänt eftersnack berättar hon om depressionen och hur det kändes att komma hem till Sverige igen.

– Jag är väldigt öppen om det här. Jag är ganska manisk som person och har flera olika depressioner under mitt liv. Det går upp och ner.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Erika berättar att när hon kom hem från Mexiko och Paradise Hotel så fick hon en dipp.

– Det kan ju bli lätt så när man kommer hem från en semester att man dippar. Men nu mår jag ändå väldigt bra, säger Erika i Hänt eftersnack.

Det var också samtidigt som Erika fick en dipp som hon bestämde sig för att det inte skulle fungera att ha något mer än vänskap med Lukas Holm.

– Jag mådde inte bra under den perioden på ett personligt plan och därför ville jag heller inte gå in i något förhållande. Men jag kände också att jag inte hade romantiska känslor för Lukas, berättar Erika.

Annons

I Hänt Eftersnack träffas deltagarna för att snacka om vad som hänt i veckans avsnitt av Paradise Sthlm tillsammans med programledaren Johanna Bladh.

Erika Holm, 20, är en av deltagarna i Paradise Sthlm tillsammans med Bettina Buchanan, 22, Erica Mendez, 22, Marcelo Peña, 27, Nina Glimsell Udovicic, 23, Robin Mos Andersson, 26, och Arvid Stenbäcken, 25.

Paradise STHLM sänds måndag till onsdag på Viafree följt av eftersnack varje onsdag 22.00 på Viafree och Hänt TV.

Se hela intervjun med Erika Holm när hon berättar om depressionerna i spelaren ovan.

Annons