Artikeln innehåller reklamlänkar

Erika Perssons starka reaktion efter Svenska Hollywoodfruar

Efter att ha sett tisdagens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar reagerade Gunilla Perssons dotter Erika starkt på scenerna.
Nu skriver tv-frun om det hela i sin blogg och ger sin förklaring.
Slå på ljud

Under tisdagens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar i TV3 fick tittarna se hur tv-fruarna samlades för den numer traditionella ”fruövernattningen”. I år var det Maria Montazami som stod som värdinna och stämningen mellan deltagarna var mer fredlig än vanligt – om än inte helt smärtfri.

Men nu avslöjar Gunilla Persson händelser som TV3 inte visade för tittarna. Bland annat berättar hon sanningen om sin egen promillenivå när de skulle testa linedance.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

”Jag gillar ju att dansa men rummet började gå runt omedelbart och jag lovar er att det inte är lätt att komma ihåg alla stegen när man har druckit minst fem glas champagne som jag hade gjort”, skriver Gunilla på sin blogg.

Dessutom passar Gunilla Persson på att göra ett förtydligande om sin resväska från Louis Vuitton som hon kort före inspelningen köpt. Detta ska ha skett under inspelningen av Svenska Hollywoodfruar, men Gunilla verkar mer än nöjd med att detta inte visats.

”Allt blev bortklippt”

”Skönt anda att man inte gjorde någon större affär av min väska utan att allt blev bortklippt”, skriver hon i inlägget.

Däremot reagerade Gunillas 17-åriga dotter Erika på scenerna i tisdagens avsnitt:

”När Siv ber mig att bära hennes Hermes vaska så syns bara min make up bag i bild med peace market på eftersom Maria bär min vaska. Det reagerade Erika på när hon såg programmet. – Kolla väskan du bär på, den ser ju inte klok ut!”, skriver Gunilla Persson på bloggen.

Samtidigt poängterar Hollywoodfrun att dottern inte är särskilt brydd av sig när det kommer till designergrejer, trots att hon har en del rariteter i sin ägo:

”Erika är inte märkesfixerad tack och lov och kräver inte som många andra ”privatskoleflickor” gör – att ha ”rätt” vaska. Däremot har hon fått ärva en del av mina avlagda men val använda Chanel-väskor”, skriver Gunilla.

FOTO: TT, TV3

 

SENASTE NYTT!