LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Erika Perssons ångest över spridda klippet: ”Står inte ut med att titta”

23 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Erika Persson
Efter att ha stöttat sin mamma Gunilla Persson under Melodifestivalen har Erika själv hamnat under mediernas lupp.
Nu uttalar sig Erika om intervju-dramat: ”Känner mig utlämnad”
Annons
Erika Persson om hon har en partner – får inte svaraBrand logo
Erika Persson om hon har en partner – får inte svara

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Erika Persson har varit en stöttepelare till sin mamma Gunilla Persson som nyligen ställde upp i Melodifestivalen. Gunilla och Erika har rest från sitt hem i USA till Sverige för Gunillas framträdande och till bådas stora glädje får hon chansen att uppträda igen under kvalfinalen.

Att stötta sin mamma Gunilla har också inneburit en hel del intervjuer i svensk press. Nu finns det dock en intervju Erika helst vill glömma att hon gjort.

Erika Persson: ”Jag känner mig så utlämnad”

Expressen gjorde en intervju med Erika nyligen som filmades till deras Tiktok. I intervjun räknar de upp antalet gånger Erika säger ordet Slay. Nu har Erika kommenterat denna intervju på sina sociala medier och hon är inte glad över hur de valt att måla upp henne.

”Befria mig från den videon på mig som jag inte står ut med att titta på igen, där de klippt så att jag säger ”slay” 7 gånger och verkar mer motbjudande än vad jag egentligen är. Att säga ”slay” är en nervös och ofrivillig handling från min sida och jag jobbar på det. Jag känner mig så utlämnad. Vi människor har inte utvecklats till att bli missuppfattade på internet”, skriver Erika på instagram.

Snart är det dags för Gunilla att göra sitt framträdande på nytt i Melodifestivalens kvalfinal så än är det inte dags att åka hem. Mor och dotter-duon blir kvar i Sverige ett tag till men kanske kommer Erika att vara mer restriktiv kring intervjuer framöver.

FOTO: TT

Annons