LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Erik Ekstrands okända kärleksliv – berättar om flickvännen: ”Mycket bra”

25 aug, 2023 
Erik Ekstrand
Erik Ekstrand är ett välkänt ansikte för svenska folket men privatlivet håller han för sig själv.
I en ny intervju med Hänt delar han nu dock med sig av några ord om kärlekslivet.
– Still going strong, säger Erik till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här lyckas Erik Ekstrand slänga in tre ironiska skämt på 30 sekunderBrand logo
Här lyckas Erik Ekstrand slänga in tre ironiska skämt på 30 sekunder

Erik Ekstrand, 43, är aktuell med flertal program under hösten. Tillsammans med Babben Larsson, 66, och Ahmed Berhan, 38, kommer vi att få se Erik i 1 mot Sverige. Dessutom har hans alldeles egna serie Extra Ekstrand premiär under hösten och tidigare blev det känt att det dessutom kommer en säsong två av Hotell romantik med Erik och Kristina "Keyyo" Petrushina i spetsen.

– Hotell romantik är inspelat, jag vet allt. Jag har hört de fruktansvärda ljuden från hotellrummen. Haha nej men det är inspelat, säger Erik till Hänt under SVT:s pressdag.

Blir det mer kärlek än förra gången?

– Det beror på hur man räknar men ja borde svaret bli. Det blir mer romantik.

I Hotell romantik agerar Erik och Keyyo dejtingproffs, en roll som han kan känna var något oväntad när han fick.

Annons

Ni är utnämnda till dejtingexperter, skulle du anse dig vara det?

– Nej det skulle jag inte säga att jag är. Helt ärligt, när jag blev tillfrågad att jobba med Hotell romantik fattade jag inte vad de tänkte. Men jag älskar det nu.

Erik Ekstrands hemliga kärleksliv – berättar om flickvännen

Men hur ser egentligen Erik Ekstrands egna kärleksliv ut? Jo, Erik lever väldigt privat och det är inte många gånger som han har kommenterat sitt kärleksliv. När Hänt frågar om kärlekslivet berättar han att det ser ljust ut.

– Det går bra, det går mycket bra. Still going strong, säger Erik.

I en intervju med Aftonbladet från 2021 har Erik också berättat om flickvännen som han är glad att dela livet med.

– Det är fantastiskt. Jag sätter en femma. Jag är verkligen ihop med en människa som gör livet bättre och som kompletterar mig på ett fantastiskt sätt. Hon är klok på ett sätt som jag inte är klok, hon är tokig på ett sätt som jag inte är tokig, så det är perfekt. Underbart faktiskt, sa han då.

Erik Ekstrand om dotterns sjukdom – opererades redan som litet barn

Erik är även pappa till en dotter som idag är sju år gammal. Tidigare har han berättat om att dottern genomgått en stor operation. Redan några dagar efter förlossningen togs prover på flickan och det kunde då konstateras att hon hade en sjukdom som heter gallvägsatresi. När Eriks dotter var åtta veckor genomgick hon en första operation.

Annons

Några år senare stod det klart att dottern behövdes sättas upp på en transplantationslista. Efter ett par månader senare genomgick hon ytterligare en operation.

– Hon opererades, vaknade på intensiven. Det var precis innan corona kom, så vi fick fortfarande vara med och det var ingen munskyddsfestival och rymddräkter på läkarna, utan det gick och prata med dem. Hon vaknade och vi var på intensiven en vecka, och det var ju fruktansvärt, för där är det ju liv och död runt en hela tiden. Så där var vi en vecka, sen var vi en vecka på transplantationsavdelningen och sen åkte vi hem. Det är rekordtid, två veckor för ett barn som… och sen har det gått svinbra liksom, sa Erik när han berättade om dottern i P4 extra gästen år 2022.

Annons