LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Erica Lindberg slår tillbaka efter Nina Glimsells hårda ord

22 okt, 2019 
AvStina Dahlgren
Erica Lindberg och Nina Glimsell i paradise hotel
Nina Glimsell hoppar på Erica Linberg rejält i kvällens avsnitt av Paradise hotel.
Nu slår Erica tillbaka.
– Att komma in i ett hus och vara elak mot nästan alla tjejer det är inte ok, säger hon.
Annons
Tystnaden som uppstod när Nina Glimsell är tillbaka: ”Kan inte bli sämre”Brand logo
Tystnaden som uppstod när Nina Glimsell är tillbaka: ”Kan inte bli sämre”

Nina Glimsell Udovicic, 25, gjorde entré i TV3:s dokusåpa Paradise hotel 2018. Inne på hotellet fann hon kärleken i Marcelo Peña, 29. Efter inspelningarna flyttade de ihop i Stockholm och började planera inför en framtid ihop men i början av året tog förhållandet slut.

– Vi har gått skilda vägar, vilket de flesta förstår nu. Det var ett otroligt tufft break-up om man säger så, sa Nina i en video på Youtube.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon påpekade att oavsett vad Marcelo hade utsatt henne för så var det hennes livs stora kärlek.

– Jag älskar fortfarande Marcelo, jag är fortfarande kär i honom. Jag kommer inte sitta här och säga att jag inte är kär i honom, för det är jag. Oavsett om en människa utsätter en för hemska saker kan man inte bara knäppa med fingrarna och sluta vara kär i den människan.

Nina Glimsell gör entré i Paradise hotel

Direkt efter uppbrottet åkte Marcelo till Mexiko för att spela in ännu en säsong av Paradis hotel. När TV3 bekräftade att han var en av säsongens deltagare började det snabbt spekuleras i om även Nina Glimsell skulle vara med än en gång. Detta bekräftades senare. På Instagram delade programmet nyheten med sina följare i form av en video där Nina introducerar sig inför den nya säsongen.

Annons

– Sist jag var här så blev jag och Marcelo kära i varandra. Vi flyttade ihop och jag fick reda på att han skulle vara med i Paradise hotel. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så ledsen som jag var. Hela mitt liv försvann under fötterna verkligen, säger Nina i videon.

Pandoras ask skakar om deltagarna

Trots att hon i videon påpekar att hon är över honom har tittarna de senaste avsnitten fått se en hjärtekrossad Nina som flera gånger har gråtit över uppbrottet. Dessutom har det framkommit att Marcelo Peña har legat med flera av tjejerna i huset, vilket har fått Nina Glimsell att se rött.

I kvällens avsnitt är det dags för Pandoras ask, det vill säga ett moment där deltagarna får lägga anonyma lappar med frågor till varandra i en ask som sedan läses upp. Nina får då frågan varför hon blir sur så fort Marcelo pratar med andra tjejer. Hon går då hårt åt deltagaren Erica Lindberg.

– Erica tofflar ju så jävla mycket efter Marro, sorry men det är så jävla uppenbart, säger Nina i programmet.

Annons

Erica Lindberg om Nina Glimsell

I Expressens tv-program Q&A menar Erica att de hårda orden berodde på att Nina var rädd då Erica och Marcelo hade kommit varandra så nära inne i huset. Hon påpekar att det endast handlade om en kompisrelation men tror att Nina trots allt kände sig hotad. 

– Hon anser ju att jag var kär i honom och så är det verkligen inte, säger Erica Lindberg. 

Hon berättar att Nina bråkade med samtliga tjejer i huset, något hon förstår men samtidigt säger är ett beteende som inte är okej.

– Att komma in i ett hus och vara elak mot nästan alla tjejer det är inte ok. Hon visste att Marcelo var där och hon visste att det kunde blivit jobbigt så kanske man kan välja att inte åka ner till Mexiko. Jag förstår absolut att hon känner så här men hon tar ju ut det på ett elakt sätt. 

Nina Glimsells förklaring

Nina gästade samma program nyligen och då berättade hon för programledaren Ellinor Svensson att hon egentligen inte var redo att åka till Mexiko för att spela in Paradise hotel. Hon säger även själv att hon var elak inne på hotellet och förklarar samtidigt varför.

– Jag kommer hamna i bråk, jag kommer ha mina åsikter och det var bara för att jag var så hjärtekrossad, säger Nina Glimsell.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

FOTO: TV3

Annons