Erica Lindberg om relationen med Samir Badran: ”Har träffats”

Samir Badran och Erica Lindberg

Erica Lindberg är en av deltagarna i höstens säsong av Paradise hotel.
Nu avslöjar hon sanningen om den tidigare flirten med artisten Samir Badran.
– Vi har träffats, säger Erica.
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”
Slå på ljud

Det var i våras som tittarna för första gången fick bekanta sig med Erica Lindberg, 22, i Paradise hotel. Hon och Marcus ”Mcuze” Johansson, 24, kom snabbt nära varandra och relationen var minst sagt skakig.

I ett avsnitt av Expressens tv-program Q&A berättar Erica att hon fick motta mycket hat från tittarna efter att säsongen sänts. Hon avslöjar också att hon saknade stöd från de övriga deltagarna.

– Jag betedde mig inte så bra. Jag tappade mig helt och var ganska elak och det var bara helt kaos. Det var väldigt mycket näthat efter det.

Av den anledningen bestämde sig Erica Lindberg för att delta i ännu säsong av dokusåpan och hon är just nu aktuell i den nya säsongen av Paradise hotel som är i full gång på TV3. Denna gång verkar hon ha fattat tycke för en annan deltagare – nämligen Marcelo Peña, 28.

– Nu känner jag mig jättekär, jag vet inte varför men nu vill jag bara vara med honom, sa Erica i ett avsnitt.

Erica Lindberg om romansen med Samir Badran

Men trots att Marcelo Peña och Erica Lindberg har en flirt på hotellet verkar det inte som att kärlekskänslorna lever kvar efter att inspelningen av programmet är över.

– Jag är väl kompis med Marcelo, men vi umgås inte och vi pratar inte dagligen men vi skriver nån gång sådär, säger Erica i till Expressen.

– Men vi har verkligen inte dejtat eller någonting, vi har bara hängt som så här… eller hängt och hängt men vi har träffats tre, fyra gånger, säger Erica och fortsätter sedan:

– Samir. Och han är väl inte värsta kändisen men det är väl han med mest följare.

När Erica Lindberg skulle ha dejtat Samir Badran avslöjar hon dock inte. Idag är artisten tillsammans med Julia Sundquist, 22, medan Erica verkar vara lyckligt singel.

– Jag vill inte träffa någon. Alltså jag hänger mycket med mitt ex men jag känner inte att jag vill gå in i nåt förhållande eller dejta någon nu, säger hon.

FOTO: Maja Suslin / TT, Karin Törnblom/TT

 

FRÅN FÖRSTASIDAN