Erica Lindberg om finalfesten i Paradise hotel 2019

Paradise hotel final 2019

Marcelo Peña och Erica Lindberg vann Paradise hotel.
Nu avslöjar de den stora lögnen om vad som egentligen händer efter finalen.
– Allt är fejk, säger Marcelo till Hänt.
Marcelo PH
Slå på ljud

Vinnarna i årets säsong av Paradise hotel blev Marcelo Peña och Erica Lindberg. I kulceremonin valde Marcelo att kasta sin kula på en halv miljon kronor och Erica fick åka hem tomhänt och besviken.

– Jag litade verkligen 110  procent på Marcelo och det är ju jättedumt av mig nu när man har sett allt efteråt. Man känner sig dum och väldigt sviken och förminskad, säger hon.

Även för Marcelo blev vinsten tuff, men på ett helt annat sätt. Han hade nämligen ingen att fira med eftersom att nästan alla var besvikna över hans val.

– Jag kände mig väldigt ensam när jag stod där. Det var ingen rolig final. Jag grät typ hela kvällen och natten, berättar han för Hänt.

Ingen vild finalfest efter Paradise hotel 2019

Tidigare säsonger har det pratats om den vilda final-efterfesten. Då slocknar nämligen kamerorna och deltagarna kan passa på att göra allt de inte velat göra i tv under säsongen. Förra säsongen berättade finalisten Jesper Bengtsson om vad som hände direkt efter kulceremonin.

– Alla låste in sig på rummen och hade sex överallt, berättade han då.

På tv ser man hur deltagarna skålar i champagne medan fyrverkerier smäller i bakgrunden. Sanningen är dock en helt annan enligt Marcelo och Erica.

– Nej, det är ingen fest. Allt är fejk. Du dricker ett glas champagne, skålar och sedan stänger de ner kamerorna, säger Marcelo.

Marcelo Peña och Erica Lindberg berättar sanningen

Marcelo Peña berättar att deltagarna kramade om varandra, fick ett glas champagne var och sedan började produktionen att plocka ner allt på hotellet.

– Folk har förskönat, jag har hört att det ska vara värsta orgierna. Det är inte värre än vad som visas på tv.

Han får medhåll av Erica Lindberg som bekräftar det Marcelo säger.

– Det händer verkligen inget intressant, säger hon.

Finalen av Paradise hotel sänds ikväll klockan 22.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: TV3, TT/Jessica Gow, TT/Eero Hannukainen

FRÅN FÖRSTASIDAN