Erica Lindberg och Patrik Ekblom är ett par – efter Paradise hotel

Erica Lindberg och Patrik

Patrik Ekblom och Erica Lindberg är två av personerna som Paradise hotel-tittarna kommer att få följa i höstens säsong.
Nu berättar Erica om kärleken till Patrik.
Erica Lindberg om motgångar i livet: "Växte upp tidigt"
Slå på ljud

I september drog en ny säsong av Paradise hotel igång. Den här omgången av dokusåpan är något annorlunda då produktionen har valt att ta in åtta så kallade Paradise hotel-drottningar, som samtliga har varit med i programmet tidigare.

Alexandra Nord, 26, Paulina "Paow" Danielsson, 26, och Josefin ”Josie” Capllonch, 33, är några av de välkända ansikten som har gjort entré på hotellet hittills.

En annan person som kommer att checka in denna säsong är Erica Lindberg, 24, som tog hem vinsten sist hon var med. Hon gick dock miste om vinstpengarna efter att Marcelo Peña, 30, valde att kasta kulan i den klassiska kulceremonin.

Patrik Ekblom om kärlekslyckan

I kvällens avsnitt av Paradise hotel ansluter sig rörmokaren Patrik Ekblom till gänget på hotellet. Trots att varken Patrik eller Erika har dykt upp i dokusåpan än har de redan avslöjat att de blev ett par i samband med inspelningarna.

– Vi blev ju kära där inne, så jävla mysigt. Så efter hotellet flyttade vi ihop och vi har hållit ihop sen dess faktiskt, sa Partik i förra veckans avsnitt av eftersnacksprogrammet Studio paradise.

Patrik förklarar vidare att hans tid på hotellet var långt ifrån en dans på rosor och därför var det väldigt skönt för honom att träffa en person som han kom så bra överens med.

– Det fanns stunder som var tuffare än andra och då fanns hon där för mig, säger Patrik.

Erica Lindbergs ord om relationen

De senaste månaderna har Erica Lindberg lagt upp en hel del bilder tillsammans med sin pojkvän, men det är alltså först nu som de kan avslöja att det var under inspelningen av Paradise hotel som de träffades. I ett nytt inlägg berättar Erica om glädjen över att ha träffat Patrik.

”Vem trodde nånsin att jag skulle hitta min kärlek i Mexiko?! Kör hårt nu älskling så ses vi i huset senare under säsongen”, skriver hon intill en bild på dem två.

När Erica medverkade i Paradise hotel förra gången fick hon upp ögonen för Marcelo, som hon sedan spelade med fram till slutet. Efter att han valde att kasta kulan blev relationen något frostig, men idag har de lagt detta bakom sig. På Instagram har Erica Lindberg tidigare förklarat att hon och Marcelo Peña numera är vänner.

”Jag och Marcelo är vänner, inget mer än så. Han är en toppenfin kille som jag har klickat jättebra med så är väldigt glad över att ha fått lära känna honom”, skrev hon på Instagram förra året.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN