Eric Saades sorg efter vännens plötsliga död

Eric Saade är i stor sorg.
Nu berättar han om dödsfallet.
”Jag hann aldrig riktigt visa hur mycket det betydde”, skriver han i ett känslosamt inlägg på Instagram.

Det har varit några tuffa månader för Eric Saade, 29. I maj var tanken att artisten skulle gifta sig i Italien med dåvarande fästman Nicole Falciani, 23. Men bara veckor innan bröllopet kom beskedet att det var inställt och att paret, efter fem år tillsammans, gått skilda vägar.

Eric Saade har senare avslöjat att det var han som var den som valde att göra slut. Nicole har också berättat att hon köpt ut Eric från deras nya gemensamma lägenhet, som de bara hann bo i under knappt tre månader.

I dag har Nicole och Eric brutit kontakten helt.

När Eric Saade gästade Lotta på Liseberg i veckan avslöjade han att han bott på hotell de senaste månaderna.

– Just nu har jag inget hem, sa artisten i programmet.

I en intervju med Aftonbladet utvecklade han varför han just nu bor på hotell.

– Alla fattar väl att det är så det har varit. Det har varit lite kaos och jag har bott på hotell i väntan på min nya lägenhet. Jag ska flytta in i den om två veckor, jag har renoverat hela lägenheten, sa Eric.

Eric Saade om saknaden efter vännen

För Eric har situationen alltså varit minst sagt turbulent den senaste tiden. Men det går inte att jämföra med den senaste veckan. På sin Instagram delar han nu med sig av sin sorg efter att ha fått beskedet om att en vän gått bort.

”Jag har haft den jobbigaste veckan i mitt liv. Har inte riktigt fattat hur jag ska må… Så fort jag slappnat av har jag bara gråtit”, skriver han och fortsätter:

”Glöm aldrig att ta vara på varenda sekund med dina vänner. Tacka alltid en person en gång för mycket, istället för en gång för lite. För man vet aldrig när man ses igen.”

Eric beskriver också vad vännen betytt för honom. Vännen ska ha funnits där för Eric under den turbulenta period som varit efter uppbrottet.”När jag inte haft nånstans att bo senaste tiden, så ringde du och tjata på att jag skulle flytta in i din lägenhet, och du gav dig inte förrän jag gjorde det. Jag tycker verkligen det beskriver dig. Jag hann aldrig riktigt visa hur mycket det betydde. I framtiden ska jag aldrig mer vänta…”

Han avslutar sedan sitt inlägg:

”Vi ses sen, det lovar jag”.

I kommentarsfältet skickar nu följarna sina kondoleanser. Flera kändisar, däribland Fredrik Kemp och Molly Rustas har kommenterat inlägget med hjärtan.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!