LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Eric Saade och Katja återförenas – månader efter Let's dance-vinsten

15 aug, 2022 
Ebba S. Dahlman
Under våren blev Eric Saade och Katja Lujan Engelholm mycket tajta vänner, när de tävlade tillsammans i Let's dance 2022.
Erics flickvän Hanna uttryckte då hur påfrestande det var för deras förhållande.
Nu återförenas Eric och Katja – och de kan avslöja något väldigt rolig för deras relation!
Annons
Eric och Katja vinner Let's Dance 2022 – starka känslorna direkt efter vinstenBrand logo
Eric och Katja vinner Let's Dance 2022 – starka känslorna direkt efter vinsten

Den populära artisten Eric Saade, 31, och danspartnern Katja Lujan Engelholm, 31, golvade tv-publiken såväl som den eminenta juryn när de i våras dansade hem Let's dance-vinsten och den ärofyllda glasskon.

I finalen stod de mot de andra storfavoriterna komikern Filip Dikmen, , och proffsdansaren Linn Hegdal, .

– Jag är så lycklig att Eric har den här skon. Jag är så glad och livet är komplett, sade Katja i programmet efter vinsten.

Hannas starka reaktion – efter närgångna bilderna på Eric och Katja

Under inspelningen av programmet jobbar dansparen hårt för att hålla sig kvar i tävlingen vecka efter vecka. Det innebär långa dagar och intensiva träningspass. Den så kallade Let's dance-bubblan, som många av kändisarna skojar om, existerar i allra högsta grad.

Annons

– Det är så mycket jobb, det är så mycket som man ska hinna få in på fem dagar och sen visa upp för svenska folket så att man bryter ihop. Någon vecka var jag helt som ett nervvrak, berättade Eric för Hänt i en intervju där han intygade hur fysiskt och psykiskt påfrestande resan varit för honom.

– Jag hade aldrig kunnat ta mig igenom det här utan Katja. Jag hade inte orkat. Det är så tufft, konstaterar han sedan.

Katja och Eric blev därmed väldigt tajta under resans gång, eftersom de tillbringade mycket tid med varandra och stöttade varandra i både med- och motgångar på vägen.

Det var även något som var påfrestande för Erics flickvän, influencern Hanna Schönberg, . I ett inlägg på Instagram berättade hon om saknaden efter pojkvännen under den intensiva perioden.

”Den här bilden beskriver hur intensivt de senaste veckorna har varit. Jag längtar tills att det ska vara över så jag äntligen kan få tillbaka min pojkvän”, skrev hon då.

Eric Saade och Katja återförenas – månader efter Let's dance-vinsten

Det har nu gått nära tre månader sedan den prestigefyllda vinsten i Let's dance. Har dansparet hunnit utveckla relationen sedan dess?

Annons

Ja, Eric och Katja har vårdat kontakten och utvecklat vänskapen till varandra sedan den gemensamma bedriften under våren. I dagarna återförenades de, något som Katja stolt visar upp i ett inlägg på Instagram story.

I inlägget står Eric med handen runt om henne. Båda två ler och avslöjar något väldigt roligt. Nämligen att Katja ska börja undervisa dans på Scandinavian dance acamdemy.

”Hur kul att jag ska börja undervisa på Eric Saades hemmaplan?”, skriver hon i inlägget och avslöjar att Eric tillbringar mycket tid i området.

Ja, då blir det förstås lätt för honom att titta in och säga hej till sin numera goda vän. Kanske var det precis så det gick till när den här härliga bilden togs? Hur som helst, grattis till nya jobbet Katja!

Se bilden här nedan:

Skärmdump på Katjas Instagram story.
Skärmdump på Katjas Instagram story.

FOTO: TV4

Annons