Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Eric Gadd berättar om kärlekskrisen i Så mycket bättre

20 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Eric Gadd med hustrun Cornelia Sojdelius
Eric Gadd berättar om kärlekskrisen med hustrun Cornelia Sojdelius i premiäravsnittet av Så mycket bättre. ”Jag satt och brottades med att jag inte blev betrodd av den personen som jag älskade”, säger sångaren.
Annons

Årets säsong av Så mycket bättre har äntligen dragit igång. I det första avsnittet fick tittarna se Charlotte Perrelli, Linnea Henriksson, Eric Gadd, Albin, Louise Hoffsten och Stor inta gården på Gotland där inspelningarna ägde rum i somras.

Den först dagen tillägnas Eric Gadd, 53, och under middagen avslöjar Charlotte Perrelli, 44, vilken av hans låtar hon tänker sjunga.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är en av dem stora hits som jag verkligen har lyssnat på, en kärlekslåt på engelska och jag ska försöka göra den till min, så det blir en kärlekslåt på svenska, säger hon.

Hon berättar att hon kan relatera till låten då hon själv hittade sitt livs stora kärlek i vuxen ålder. Eric Gadd berättar då hur det gick till när han skrev den, och säger att den har betytt otroligt mycket för honom både karriärsmässigt och på det privata planet.

Annons

– Jag var på Sandsborgs tunnelbanestation och det var 21 grader minus, och jag satt och brottades med att jag inte blev betrodd av den personen som jag älskade. Jag var så otroligt frustrerad över det, hur kan jag få henne att lita på mina intentioner? berättar han.

Sångaren har sedan han var 16 år gammal haft den som idag är hans hustru, Cornelia Sojdelius, 52, vid sin sida. Efter hitlåten blev det en återförening med hans käresta lyckligtvis. När Charlotte Perrelli sjunger sin version av låten blir han märkbart rörd.

– För mig har det handlat om min älskade, och nu har den kommit att handla om hennes älskade igen i livet och att hon står där och hon har en på gång, det var så fint, säger Eric och syftar på bebisen Charlotte Perrelli väntar tillsammans med maken Anders Jensen, 42.

Eric Gadd och hans Cornelia Sojdelius har tillsammans dottern Leonora, 11.

Så mycket bättre sänds på lördagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Se fler av Sveriges hetaste nöjesnyheter här:

FOTO: TV4, Ibl

Annons