Artikeln innehåller reklamlänkar

EOTB-parets andra bebislycka – avslöjar nyfödde sonens namn

Ex on the beach-parets nya bebislycka

Simon Väliste och Viktoria Bergh träffades i dokusåpan Ex on the Beach. Nu har paret blivit föräldrar för andra gången och välkomnar ytterligare en son till familjen.

Dokusåpaprofilerna Simon Väliste, 26, och Viktoria Bergh, 26, träffades i tv-programmet Ex on the beach 2015, och föll pladask för varandra. Sedan dess har de varit ett par och ett år efter programmet fick de sitt första barn, sonen Frank.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Under graviditeten med sonen gick Viktoria över tiden med två veckor efter det beräknade födelsedatumet, som var satt till den 22 oktober.

”Ska inte ropa hej förrän jag ligger i fosterställning och kvider… Då ska jag hurra! För så mycket längtar man nu så jag ska försöka välkomna smärtan med öppna armar när den väl kommer!”, skrev Viktoria då på sin blogg.

Förlossningen gick bra trots den långa väntan och paret var överlyckliga över att ha blivit föräldrar för första gången.

Viktoria Bergh och Simon Väliste har fått sin andra son

Under våren har Simon Väliste och Viktoria Bergh varit aktuella i tv-serien Ex on the Beach – kärleksparen, där tittarna fått följa familjen i deras vardag. I ett inlägg på Instagram avslöjade Viktoria i samma veva att hon var gravid med parets andra barn.

”I min mage växer ett litet liv . Till våren blir vi 4!”, skrev hon till bilden.

I serien har tittarna fått följa parets andra graviditet och fick bland annat se när paret tog reda på barnets kön. Det visade sig vara en lillebror till Frank som växte i Viktorias mage.

Nu är parets andra son här och i ett inlägg på Instagram visar paret upp den nyfödde sonen, och avslöjar även hans namn.

”I raketfart bestämde sig lillebror för att komma! Välkommen till världen lilla Ralf”, skriver Viktoria Bergh.

Simon Väliste fortsätter:

”Välkommen ut lille, Ralf Sven Viking Väliste. Och vilken fantastiskt grym mamma du har. Älskar er alla 3 mest på jorden!”.

Viktoria visar även upp ett gulligt videoklipp, där Frank försöker trösta sin lillebror när de möts för första gången.

”Alltså hjärtat svämmar över för er”, skriver den nyblivna tvåbarnsmamman.

FOTO: Kanal 5, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN