LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

EOTB-paret Antonija och Jack har gjort slut – första orden om uppbrottet

13 okt, 2020 
Antonija och Jack
Ex on the Beach-paret Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl har gjort slut.
Nu delar Antoija med sig av sina första ord kring uppbrottet.
Jag kommer behöva tid att läka”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Annons
Intervju med Elin ”Woodie” SkogBrand logo
Intervju med Elin ”Woodie” Skog

Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl fann varandra under inspelningarna av Ex on the Beach 2017. Kärlek uppstod snabbt inne i huset och när de lämnade programmet var de i en relation med varandra. Sedan dess har de varit ett av Sveriges absolut hetaste reality-par. Kärleken har fullkomligt blomstrat och tillsammans har de hunden Gino som ofta syns i deras sociala medier.

Antonija och Jack har sedan programmets slut drivit en stor Youtube-kanal med flera hundratusentals tittare. Idag lever de båda på inkomsterna från just sina sociala medier. Nyligen köpte de en lägenhet tillsammans som de totalrenoverat. Denna process har följarna till och med fått hänga med på genom en alldeles egen Youtube-serie.

Första orden om uppbrottet

Men nu, bara veckor efter att lägenheten blivit klar avslöjar paret det oväntade – de har brutit upp och gått skilda vägar. Det är i ett inlägg på Instagram som Antonija delar med sig av sina första ord kring uppbrottet.

Annons

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag och Jack har gjort slut. Det har inte varit lätt att komma fram till detta beslut, men det var ett beslut jag var tvungen att ta. Jag kommer behöva tid att läka och hoppas att ni respekterar det genom att inte ställa några frågor”, skriver Antonija till en bild på sig och Jack.

Antonija har under ett bra tag varit tyst på sociala medier. Hon publicerade härom veckan en story om att hon behövde tid själv och därav tog paus från allt. Men det har länge varit oklart vad som egentligen fått Antonija att vilja ta en paus från sociala medierna som hon annars uppdaterar dagligen. Men under tisdagskvällen kom anledningen.

Även Jack har nu publicerat ett inlägg gällande relationens slut.

Tror att dom flesta redan förstod att vi inte haft det så bra senaste tiden och vi försökte få allting att funka men ibland så måste man förstå att det bästa man kan göra är att gå vidare. Jag önskar Antonija allt livet har att ge och vet att hon kommer göra någon till världens lyckligaste person en vacker dag men för oss så är det slut här”, skriver han på Instagram.

Hänt har varit i kontakt med Jack och Antonija som avböjer från att kommentera.

Annons