LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

EOTB-Adinatoor bryter tystnaden om skönhetsingreppen

14 maj, 2020 
Adinatoor
Ex on the beach-legendaren Andrijano "Adinatoor" Mijanovic känner sig nöjd när han ser sig själv i tv-rutan.
I en intervju med Hänt avslöjar nu dokusåpaprofilen alla skönhetsingrepp som han har genomgått – och planerar att genomgå.
Annons
Celebrity Ex on the beachBrand logo
Celebrity Ex on the beach

Andrijano Mijanovic har gjort sig känd som Adinatoor under flera säsongen av Ex on the beach. I sin första säsong träffade han ex-flickvännen Anna-Lisa Herascu och paret har under de senaste åren haft ett stormigt örhållande som de öppenhjärtligt delat med sig av på sociala medier.

I år är Adde, som han även kallas, återigen aktuell i tv-rutan, och under de senaste veckorna har tittarna fått följa honom i Dplay:s Celebrity Ex on the Beach. När Hänt når Adde känner han sig stolt över sin medverkan.

– Jag har kollat och det känns bra alltså. Jag känner att jag ser jävligt bra ut i tv, säger han.

Erkännandet om ingreppen

Utseendet har Adde lagt både tid och pengar på. Förutom att träna regelbundet har han även en positiv inställning till skönhetsingrepp.

– Jag har själv gjort fillers och jag ser inget fel med det. Om man känner att man vill göra någon förändring med kroppen, man vill ha åtta-pack eller bättre kondition, då måste man ju göra en förändring och skönhetsoperationer är en del utav det. Man gör en förändring med sig själv och får bättre självförtroende, säger Adde och fortsätter:

Annons

– Jag har full respekt för alla som gör det om de känner för det.

”Jag har gjort läpparna”

I Addes ansikte har inte bara en enstaka filler injekterats, han har nämligen använd sig av preparatet på flertal områden för att nå det resultat som han önskar.

– Jag har gjort läpparna, pannan och nu åldras man ju, så det där stället vid ögonen. När man smilar får man ju sånna där gropar, jag vet inte vad det heter men där har jag också gjort fillers. Sen har jag gjort näsan. Jag bröt näsan för länge sen när jag spelade basket så jag hade en sne näsa. Så jag ville göra den, säger Adde.

Inte nog med detta har Adde även gjort en stor förändring med sina tänder. Detta visade sig vara en jobbig upplevelse för honom.

– Jag har gjort fasader på mina tänder också. Det var en obehaglig känsla. Känslan efteråt är nice, jag kan le hela tiden nu. Men det har alltid varit en mardröm att gå till tandläkaren och hon borrade i mina tänder i åtta-tio timmar så jag fick mardrömmar om henne. Men efteråt blev det bra, så det var värt det.

Annons

Solar med citron i ansiktet

Sedan Addes första säsong är det många personer som har reagerat på hans bränna. I den nuvarande säsongen har Adde en ordentligt solkysst hy, vilket kan bero på ett lite annorlunda skönhetsknep.

– Jag solar ganska mycket och mitt pigment är också bra. Men det är inte bra att sola så jag har skippat att sola nu alltså. Men jag solade mycket solarium och så. Jag vet inte om jag ska säga att det är bra eller dåligt men det är bra för självförtroendet men sämre för kroppen. Sen sätter jag lite citron på ansiktet så blir man fräsch alltså.

– Det är västa grejen det här med citronen alltså, det bränns som fan alltså.

Hårda kommentarerna om utseendet

Skönhetsingreppen som Adde genomgått har lett till en hel del kommentarer från följarna. Adde själv menar att han tycker det är konstigt att inte fler män vågar vara öppna om ingrepp. Men kommentarerna är inget som han känner att han tar åt sig av.

Annons

– Jag får ganska mycket kommentarer om att jag är homosexuell och så. Det är inget fel med att vara homosexuell, fine om jag är homosexuell så får jag vara det men det blir många sådana kommentarer. Vissa män dem vågar inte, säger han och fortsätter:

– Det är samma som att använda rosa skjorta som jag ofta gör. Då säger dem att jag är omanlig. Vissa män borde bara våga stå upp för vad de gör. Man är man oavsett vad och man är kvinna oavsett vad. Så man ska bara våga stå upp för sig själv och det man gör.

Framtidsplanerna för fler ingrepp

I nuläget känner sig Adinatoor inte helt klar med ingreppen. Han menar att det finns fler justeringar som han kan komma att vilja göra i framtiden.

– Jag ville göra min näsa, jag ville operera den. Men jag har sett vissa som har gjort det och jag vågar inte göra det. Men jag kanske kommer göra fettsugning, det vet man ju inte. Få bort det där lilla belly-fettet, säger han till Hänt.

FOTO: Dplay/Instagram

Annons