TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Envisa rykten i Hollywood: Ny "Sex and the city"-film på gång

06 okt, 2014 
AvAnna Shimoda
Jennifer Hudson berättade nyligen i en radioshow att det kan bli en tredje SATC-film. "Det kan hända", säger hon till fansens förtjusning.
Annons

“Sex and the city”-fansen har fått en tidigt julklapp. Enligt rykten är en tredje film om Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda på gång! Härom veckan intervjuades Jennifer Hudson, 33, i radiokanalen Dish Nation, och hon avslöjade att det pratas om en uppföljare.

– Det kan hända. En person pratade precis med mig om det. Så om det snackas om det så kan det hända. Håll utkik!

Som om det inte var nog twittrade Kristin Davis, 49, som spelar Charlotte, kort därefter en gammal SATC-bild och skrev “Miss you” till Sarah Jessica Parker, 49.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Succéserien som bygger på författaren Candace Bushnells, 55, verk sändes på amerikanska HBO mellan 1998-2004. Fyra år efter seriens slut kom första filmen om tjejgänget. 2010 kom den andra filmen, som dock fick ett ljummet mottagande. Och nu kanske det alltså snart är dags igen…

Annons