Ensam mamma-Thereses babylycka med nya pojkvännen: "Världens stoltaste"

Therese Wickman från TV3:s Ensam mamma söker 2013 har blivit mamma igen.

Therese Wickman från TV3-programmet Ensam mamma söker har blivit mamma för tredje gången. Och bara två timmar efter en igångsättning fick hon träffa sin son för första gången.

Ensam mamma-profilen Therese Wickman, 32, är inte längre ensam. Numera är hon sambo med Constantine från Rumänien och paret fick i tisdags, den 8 maj, en liten son.

Men sonen ville inte komma ut på egen hand. Istället blev Therese Wickman igångsatt med hjälp av ballongmetoden. Metoden går ut på att en liten ouppblåst ballong placeras precis nedanför barnets huvud.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

För att ballongen ska kunna föras in måste livmodertappen ha börjat öppna sig. Sedan sprutar läkaren in saltvatten i ballongen. När ballongen växer ökar trycket på livmodermunnen, vilket kan få förlossningen att ta fart. Nu berättar hon själv om förloppet på sin Instastory:

“En liten update för er som frågar. Ballongen satt inne ungedär 1:45 och sedan kom den ut av sig själv, en kvart efter det gick mitt vatten. Så nu väntar vi på om värkarna kommer igång automatiskt eller om de måste sätta värkstimulerande dropp, berättade hon 14:30 den 8 maj.

Och kort därefter gav ballongen resultat och hon fick äntligen hålla sin son i famnen.

Efter värkar i endast två timmar så var han ute“.

Therese Wickman delar även med sig av flera bilder på den nyfödda sonen, bland annat en med Constantine.

“Världens stoltaste pappa”, skriver hon.

Therese Wickaman har två barn från en tidigare relation, men det är Constantines första. Paret träffades på Tinder.

“Vi träffades genom en match på Tinder kan man väl säga.  Jag hade haft Tinder ett par månader, varför vet jag inte då jag avbokade varenda dejt jag blev bjuden på & valde samma kväll som jag matchade med C att jag skulle ta bort appen då jag inte var ett dugg intresserad av att ens träffa någon. Hade varit singel i 1, 5 år och kände att jag gott kunde fortsätta vara det” skriver Therese Wickman i sin blogg och fortsätter:

“Ni är flera som frågat om Constantin lite då & då efter att han synts till & från på mina sociala medier dom sista veckorna. Jag har helt enkelt inte varit redo att blanda in omvärlden i vår kärlek förens nu. Men nu, så här flera månader in i vårt förhållande så känner jag mig redo att även låta er få möta honom, skriver hon i sin blogg.”

Therese Wickman var med i TV3:s Ensam mamma söker 2013. I programmet valde hon Totte Karlsson, 32, men paret gick skilda vägar 2015.

Therese Wickman var med i TV3:s Ensam mamma söker 2013. Här med programledaren Magdalena Graaf och ensamma mammorna My Martens och Madelene Falk. 

I programmet valde Therese Wickman Totte Karlsson. De var ett par i två år.  

Therese Wickman och Constantin med barnen Kid och Ella Säsongspremiär på Parken Zoo, Eskilstuna, 2018-05-05(c) Per Karlsson / IBL

HETAST PÅ HÄNT TV: BIANCA INGROSSO om tuffa distansförhållandet med PHILIPPE COHEN (JONNA & JOHANNA-intervju)

LÄS OCKSÅ: Ensam mamma söker 2018: Här är alla deltagare

LÄS OCKSÅ: Efter drömfrieret i ”Ensam mamma söker” – så lever de idag

FOTO: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!