TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ensam mamma-Therese: "Totte har dumpat mig för sista gången!"

11 mar, 2015 
AvPontus Varg
Ensam mamma-Therese är trött på Totte. Hon vägrar ge honom en ny chans. "Han borde söka hjälp för sitt flyktbeteende. Om en relation blir seriös så flyr han."
Annons

Deras förhållande har varit en berg- och dalbana. Men i december verkade de äntligen fått ordning på den skakiga relationen. Totte Karlsson, 29, lämnade Göteborg för att leva ihop med Therese Wickman, 29, känd från Ensam mamma söker, i hennes hemstad Örebro. Även Therese barn Ellah, 5, och Kidh, 3, var överlyckliga. Men säg den lycka som varar. Dagen innan Alla hjärtans dag, den 13 februari, förbyttes glädjen i kärlekssorg.

– Plötsligt sa han att han skulle flytta. Det var som ett hugg rakt i bröstet. Jag blev rådumpad. Tre dagar senare var han borta. Vilken jävla fegis! säger Therese till Hänt Extra.

Under tre veckor kunde varken hon eller barnen få tag på honom, han blockerade henne på sociala medier och vägrade svara i telefon.

– Jag bröt ihop och grät. Men nu får han inte någon mer chans. Han har sårat mig så många gånger förut, gått över alla gränser. Jag kanske kan ta det, men inte barnen.

Therese och xx. Foto: IBL
Therese och Totte. Foto: IBL

Therese berättar att hennes son tagit mycket illa av sig av separationen. Kidh har vaknat mitt i natten och storgråtit.

Annons

– Jag tröstade honom och frågade om han hade ont. Då pekade han på sitt vänstra bröst och sa “här”. Då får man ångest som mamma..!

Therese säger att hon fortfarande älskar Totte, men att hon inte kommer ge honom någon mer chans. Det är över för gott.

– Han borde söka hjälp för sitt flyktbeteende. Om en relation blir seriös så flyr han. Sen mår han så dåligt… Han fattar inte hur vi mår! Han är helt enkelt omogen.

Nu tänker Therese vara singel ett bra tag.

– Om jag börjar dejta igen så ska det var med någon mogen man. Han ska vara minst fem år äldre!

Andra gillar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons