LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

"Ensam mamma"-Therese efter sveket: "Jag kommer aldrig kunna bli kär igen"

15 maj, 2015 
AvLina Tidén Sundin
Mötet med exet Totte gick över förväntan. Nu oroar sig "Ensam mamma söker"-Therese Wickman för att aldrig mer bli kär.
Annons

Att komma över ett ex kan ta tid, men Therese Wickman, 29, verkar nu ha släppt Totte Karlsson, 27, som hon träffade genom “Ensam mamma söker” 2013 och bröt med efter cirka 1,5 år. Tvåbarnsmamman känner sig stärkt efter att ha råkat på snickaren av en slump i Göteborg.

– Nu vet jag att jag går vidare för att jag är mogen och redo och inte för att jag måste och det är en förbaskat skön känsla, skriver hon på sin blogg.

Therese Wickman från "Ensam mamma söker" är ensam igen. Foto: IBL
Therese Wickman från “Ensam mamma söker” är ensam igen. Foto: IBL

Therese Wickman och barnen Ellah, snart 6, och Kidh, snart 4, kunde ha en kul stund med Totte. Däremot verkar hon ha tappat tron på kärleken.

– Som det känns nu så kommer jag aldrig kunna bli kär igen. Det är förstört! Denna känsla har jag aldrig upplevt förut och den skrämmer mig lite. Jag är inte ett dugg intresserad av att bli kär.

Då det begav sig. Foto: IBL
Therese Wickman och Totte då det begav sig. Foto: IBL

Känslan av att inte vilja dela livet med någon går stick i stäv med Therese Wickmans framtidsdrömmar.

Annons

– Jag har alltid drömt om fler barn, att bygga ett hus med min partner, att känna mig så fruktansvärt älskad av någon annan att den kan göra allt och lite till för mig, att gå barfota i en vit lång brudklänning och säga JA till mannen i mitt liv. Nu är känslan mer, “I don’t care anymore”.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons