Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Ensam mamma söker-Theodora lämnad under graviditeten: ”Tufft”

29 jan, 2019 
Ensam mamma söker Theodora Larsson
Theodora Larsson från TV3:s Ensam mamma söker berättar om sitt förflutna – och hur hon blev lämnad av barnens pappa under graviditeten.
Annons

En ny säsong av Ensam mamma söker har nyligen dragit igång på TV3. En av kvinnorna som letar efter den stora kärleken i programmet är trebarnsmamman Theodora Larsson, 31. Nu avslöjar hon för tidningen Mama att hon inte sökte till programmet själv – utan att det var hennes vänner som gjorde det åt henne.

Kompisarnas gest resulterade i att Theodora fick göra någonting utöver det vanliga – hon fick möjligheten att dejta sju olika killar i somras. Detta efter att ha varit singel ett bra tag.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag och barnens pappas separerade för nästan sju år sedan och jag skulle ljuga om jag sa att jag varit helt själv, men jag har inte hittat någon att bygga något med. Det är svårt när man har tre barn som bor hos en nästan hela tiden, berättar hon för Mama.

Blev dumpad som höggravid

Theodoras barn, Leia, 10, Cornelia, 8, och Jasper, 6, har varit med under hela resan vilket trebarnsmamman har uppskattat då hon har varit ensamstående sedan hon var gravid med Jasper. Nu berättar hon om den dramatiska separationen med barnens pappa:

Annons

– Han bara gick ut genom dörren en dag. Han lämnade oss när jag var i vecka 22, så jag fick föda vårt tredje barn själv.

Sedan dess har barnens pappa stundtals varit närvarande i Leias, Cornelias och Jaspers liv. I dag bor de tillsammans med honom varannan helg. Numera fungerar även föräldrarnas relation bra, även om det i perioder har varit jobbigt för Theodora.

– När barnen var mindre var det stundtals väldigt tufft. Det är en speciell situation att stå själv med en 4-åring, en 2-åring och en nyfödd. Många gånger undrade jag om jag skulle orka vakna nästa morgon och andra dagar kände jag ”fasen jag klarade det, vad häftigt”.

Ensam mamma söker sänds tisdagar klockan 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: TV3

Annons