LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

"Ensam mamma söker"-Sofi: "Fredrik tycker jag är ett pucko"

02 feb, 2015 
Hänt
"Ensam mamma söker"-Sofi gör allt för att vinna tillbaka Fredrik. Men det går sådär. "Han tycker jag är ett pucko."
Annons

När Sofi Mahani, 30, gjorde sitt slutgiltiga kärleksval i TV-programmet Ensam mamma söker föll det på Fredrik Andersson, 26. Efter inspelningarna fortsatte de att träffas men kärleksbitarna föll inte på plats.

– Varje gång vi sågs hade vi det jättemysigt, men så fort jag kom hem fick jag kalla fötter! Så var det hela hösten. Fredrik fortsatte däremot att skicka blommor, han var gullig på alla sätt och vis, förklarar Sofi som dock tvivlade på att Fredriks känslor var äkta.

Foto: IBL
Foto: IBL

 

Under en festnatt i Stockholm hamnade hon i stället i säng med Filip Persson, 24, från samma program. Detta fick Sofi att inse Fredriks storhet – men då var det för sent.

– När jag pratade med Fredrik efteråt så insåg jag hur mycket jag hade sårat både honom och mig, fortsätter Sofi som nu gör allt för att vinna tillbaka Fredrik. Hon gör det dock utan större framgång.

Annons

– Vi träffas och han är underbar, men hans tillit till mig finns inte överhuvudtaget. Den är nollad! Han är sårad, han tycker att jag är ett pucko,avslöjar Sofi som ändå fått träffa Fredriks kompisar.

– Det kanske låter som simpel grej, men det var tufft att möta deras blickar. Men jag ska fortsätta kämpa. Jag vill få Fredrik att inse att jag kanske inte är så puckad som han tror. Att jag inte är ett stort svin, liksom! Tänk om vi kunde lösa allting. Det är min dröm. Men just nu är det tufft, medger Sofi som försäkrar att hon brutit all kontakt med Filip:

– Vi hörs inte överhuvudtaget!

Av Ola Lagerström

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons