TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

"Ensam mamma söker"-Evelinas liv som lyxfru blev en mardröm: "Han slog mig sönder och samman"

04 jan, 2015 
Hänt
Evelina Vidén, känd från "Ensam mamma söker", levde som hemmafru i Dubai. Tiden är blev en mardröm. "Min man slog mig sönder och samman."
Annons

Evelina Vidén, 31, känd från årets säsong av “Ensam mamma söker” satt länge fast i den klassiska tjejfällan. I sina unga år drogs hon uteslutande till bad boys och när hon blev äldre var det de klassiska alfahannarna som fick hennes uppmärksamhet.

– Du vet de där som bara fångar dig med sin charm, som i slutändan visar sig vara douchebags, säger hon till Hänt Extra.

När Evelina var 23 år och jobbade som reseledare i Turkiet blev hon förälskad i en man som vände upp och ner på hela hennes värld.

– Han var ett år yngre än mig, jätterik och pluggade i Dubai. Ganska snart insåg vi att vi inte ville ha en distansrelation så jag flyttade till honom och blev lyxhustru. Han betalade allt, min hyra hemma och mitt liv där. Jag fick allt jag pekade på.

Evelinas liv som lyxfru blev en mardröm. Foto: All Over Press
Evelinas liv som lyxfru blev en mardröm. Foto: All Over Press

Trots lyx och pengar i överflöd insåg Evelina att livet som hemmafru i Dubai inte skulle hålla i längden.

Annons

– Från början var det tänkt att vi skulle gå halva vägen var men väl på plats fick jag gå hela vägen. Han var kontrollerande och svartsjuk, jag fick inte ens gå till butiken själv för att handla. Jag kände mig instängd och vi bråkade mycket. Vi västerländska kvinnor vågar säga ifrån och det passar sig inte riktigt där.

Den sex månader långa relationen slutade turbulent.

– Det gick så långt att han misshandlade mig. Han slog ner mig totalt. Efter första misshandeln stannade jag men efter andra valde jag att lämna. Han grät och bad mig stanna men jag kände bara att det här kommer aldrig att gå. Kulturkrocken blev för stor. Jag önskar såklart att jag hade kunnat ta med mig alla grejer jag fick men jag hade inte råd att betala övervikten haha.

Evelina sörjer mest att hon inte hann hem för att säga hejdå till sin cancersjuke far.

– Pappa dog innan jag hann hem. Det är en sådan sak som jag ångrar bittert idag.

Av Anna Hegestrand

Missa inte det här:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons