TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Ensam mamma söker-Elin har fått sitt tredje barn – stora lyckan med maken Marcus

04 okt, 2020 
Elin och Marcus Sylvén

Elin Sylvén och maken Marcus, kända från Ensam mamma söker har fått sitt andra gemensamma barn.
Nu berättar Elin om den stora glädjen.
Välkommen hem vår sista lilla pusselbit”, skirver hon på Instagram.

Annons

I dejtingprogrammet Ensam mamma söker får tv-tittarna följa singelmammor som längtar efter att hitta kärleken igen. Under den senaste säsongen medverkade Elin Sylvén, fd. Näslund, 30. I programmet träffade hon sin stora kärlek Marcus Sylvén, fd. Svanberg, 24, som till och med gick ner på knä och friade under säsongsavslutningen.

Barnlyckan efter förlovningen

Kärleken har fortsatt att blomstra sedan kamerorna slocknade. Förra våren blev Elin och Marcus föräldrar till sonen Alve, 1. Redan under programmets pressträff var Elin gravid men eftersom pappan inte fick avslöjas var det bara att hålla gravidlyckan hemlig tills programmet sänts på tv. Elin har även dottern Freja, 6, sedan en tidigare relation.

I maj avslöjade Elin och Marcus att familjen skulle få ytterligare en medlem, Elin var då nämligen gravid ännu en gång.

– Det känns såklart jättekul, men det kommer bara skilja drygt 16 månader mellan Alve och kommande bebisen och eftersom jag pluggar på heltid så kommer det ju såklart också bli en utmaning med två små barn så tätt, sa Elin i samband med avslöjandet till Hänt.

Annons

Paret har fått ytterligare en liten pojke

Under söndagseftermiddagen blev paret föräldrar till en liten pojke. På Instagram delar nu Elin med sig av de första orden om lyckan samt en bild på den nyfödda sonen.

”Vi gav varann två små söner på två år att addera till min älskade flicka som jag så länge trodde skulle bli min enda.Nu ligger vi här i hamnen vi byggt, sida vid sida, med allt vi ska få uppleva tillsammans rakt framför oss så länge det är menat”, skriver Elin på Instagram och fortsätter:

”Vi fem. Ingenting annat spelar någon roll.Välkommen hem vår sista lilla pusselbit, lillebror Sylvén. Överväldigad av att all den här lyckan är vår!”

Elin och Marcus gifte sig i somras

Det har varit ett fartfyllt år för familjen. I somras vankades det nämligen bröllop. Det var i mitten på juni som Elin och Marcus blev äkta makar under en ceremoni i Linköping.

Elin skrev då om den stora lyckan i ett inlägg på Instagram där hon förklarade att bröllopet hade blivit alldeles perfekt även om de inte kunde genomföra det riktigt som planerat på grund av pandemin.

”Idag blev vi Herr & Fru Sylvén tillsammans med vår närmsta familj/släkt och allt, ja precis allt blev helt perfekt trots allt”, skrev då Elin.

Hänt har utan framgång sökt Elin för en kommentar.

Annons