Ensam mamma söker-Camilla Backmans kritik efter TV3:s beslut

Camilla Backmans kritik mot TV3 i ensam mamma söker

I Ensam mamma söker frågades Camilla Backman ut av Youtubern Ben Mitkus under en festkväll med Markus Rotstams vänner. Nu kritiserar Camilla TV3 för hur avsnittet klippts.

I veckans avsnitt av realityserien Ensam mamma söker på TV3 var det dags för mammorna att hälsa på hemma hos killarna som är kvar. Camilla Backman, 31, får bland annat hälsa på Markus Rotstam, 24, i Stockholm.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Camilla får träffa Markus vänner på en restaurang. Bland dem finns Youtube-stjärnan Ben Mitkus, 24. Han passar på att ställa många frågor under kvällens gång.

– Så du gillar yngre killar?, frågar Ben Mitkus i programmet.

Ben Mitkus vill också veta mer om Camilla Backmans barn. När han får veta att hon har en son, frågar Ben sin kompis Markus hur han ställer sig till det.

– Och alltså vad tycker du om det? Alltså så här, om barnet växer upp med dig, så kommer du bli pappan, isch, säger Ben Mitkus i programmet.

Nu är Camilla Backman kritisk till hur TV3 klippt avsnittet. Hon tycker att kvällen framställts på ett felaktigt sätt.

Besviken på klippningen

På Instagram stories har hon kommenterat saken.

Dom klipper och klistrar som dom vill. Våra skämt blir till allvar och seriösa samtal klipps bort. Den Markus som jag var på dejt med i somras är inte den samma som jag såg idag på tv, men antar att det är så här det är … att göra tv!”, skriver Camilla Backman på Instagram stories.

Expressen berättar Camilla att klippningen tagit bort vissa saker som borde varit med.

– Jag tycker att det är klippt ganska dumt det här avsnittet. Markus jobbar på förskola, vilket inte framkommer någonstans, säger Camilla Backman.

Hon berättar för tidningen att de hade en bra pratstund under kvällen, vilket inte framkom tillräckligt mycket. Hon tycker inte att frågorna från Markus Rotstams vänner var för vassa.

– För mig är det inget konstigt. Jag gillar raka och ärliga människor, vi hade väldigt bra samtal så jag tycker att det klipptes ihop lite fel. De klipper bort väldigt mycket så är det ju, säger Camilla Backman.

LÄS MER: Ben Mitkus ord efter träffen med Camilla i Ensam mamma söker

LÄS MER: Efter händelsen – killarna hotar att hoppa av Ensam mamma söker

FOTO: TV3