TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Ensam mamma söker-Camilla avbryts oväntat mitt i utröstningen

05 mar, 2019 
Camilla och Peter i Ensam mamma söker
Under tisdagens avsnitt av Ensam mamma söker på TV3 är det dags för Camilla Backman att fatta ett tufft beslut. Men precis när hon ska avslöja vem av killarna som måste lämna realityserien blir hon avbruten.
Annons

TV3 är igång med ännu en säsong av den populära realityserien Ensam mamma söker där tre kvinnor får dejta flera killar under en sommar i jakten på den rätta. En av mammorna i år är Camilla Backman, 31, som tidigare blivit omskriven då hon bland annat dejtar Markus Rotstam, 24, som är vän med Youtube-stjärnan Ben Mitkus, 24.

I förra veckans avsnitt får Camilla träffa Ben Mitkus, som passar på att ställa många frågor under kvällens gång.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Så du gillar yngre killar?, frågar Youtube-profilen i programmet.

Efter att avsnittet sänts valde Camilla Backman att rikta skarp kritik mot kanalen och klippningen, något hon skrev om i ett inlägg på Instagram.

Dom klipper och klistrar som dom vill. Våra skämt blir till allvar och seriösa samtal klipps bort. Den Markus som jag var på dejt med i somras är inte den samma som jag såg idag på tv, men antar att det är så här det är … att göra tv!”, skriver Camilla Backman på Instagram stories.

Annons

Peter Florin tar Camilla åt sidan

I veckans avsnitt av Ensam mamma söker är det en annan deltagare som står i fokus, nämligen Peter Florin. Precis innan Camilla Backman ska bestämma vilka killar som ska få följa med till resans nästa stopp, vilket är att få följa med hem till henne och träffa hennes barn, blir hon avbruten av Peter – mitt i en mening.

– Camilla, skulle jag kunna få avbryta dig och gå och prata med dig lite?

När Camilla och Peter har gått iväg säger han:

– Jag känner att jag är jätteintresserad av dig men jag vill också ta upp att alla kanske inte är här av rätt anledningar.

– Vill du säga nått namn?, frågar Camilla, varpå Peter svarar:

– Nej jag är inte den som skvallrar, utan en mer vänskaplig heads up att du…

– Att jag ska vara på min vakt?, undrar Camilla.

– Ja, svarar Peter som sedan berättar om beslutet att gå fram till Camilla:

– Jag blev lite nervös först faktiskt. Men det kändes ändå skönt att få lätta lite på vad man har tänkt på och det kändes som att hon uppskattade det så det känns bra, säger

Peter och Camilla går sedan tillbaka till gruppen och Ensam mamma söker-profilen tvingas därefter skicka hem en av killarna innan det är dags för de resterande att åka med henne till Västerås där hon bor tillsammans med sin son.

Ensam mamma söker sänds på tisdagar klockan 21.00 på TV3, Viaplay och Viafree.

FOTO: TV3

Annons