TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ensam mamma-Robert Surans kärleksavslöjande – efter Theodora

04 jul, 2019 
AvOla Lagerström
Ensam mamma söker Theodora Larsson Robert Suran
Ensam mamma söker-Robert Suran i stor intervju:
✔︎ Därför lämnade han Theodora under inspelningen.
✔︎ Första orden om nya kärleken.
✔︎ ”Jag sätter verkligen henne före mig”.
Annons

Robert Suran sökte kärleken i TV3 när han dejtade Theodora Larsson. Men mitt under inspelningen valde han att hoppa av. Nu berättar han om sitt samtal med Theodora om beslutet, sitt nya liv – och att han dejtar någon…

Robert och Theodora
Robert valde att lämna Theodora under inspelningen på grund av saknaden efter sina barn.

Hej Robert! Allt bra?

– Ärligt talat: det har varit en lång och plågsam dag. Benpass på gymmet. Fjärde våningen utan hiss. 39 år. Smärta som eskalerar. Det är lika bra att släcka ljuset.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I senaste säsongen av ”Ensam mamma söker” dejtade du Boråstjejen Theodora Larsson, 31, men under inspelningen saknade du dina barn så mycket att du struntade i allt – och åkte hem. Började Theodora gråta då?

– Nej, för hon hade det nog på känn. Jag var 100 procent öppen med att jag saknade mina barn och grät öppet. Hon blev inte direkt chockad när jag åkte hem.

Annons

Stödet efter avhoppet i Ensam mamma söker

Känns det fortfarande att beslutet som du fattade var korrekt?– Ja, till 1000 procent. Folk som sett programmet tycker likadant. Det är massor av gifta kvinnor och singelmammor som hört av sig och sagt att det jag gjorde var jättefint, att de önskar att de haft en likadan pappa till sina egna barn. Det har verkligen vräkt in meddelanden på Instagram.plus_iconEnsam mamma söker 2019 – så gick det sen för de bortvalda killarnaLäs mer

Hur reagerade Theodora när du berättade att du attraheras av fötter?

– Jag har för mig att hon var tyst i en sekund, men den sekunden – i hennes värld – var nog en hel dag. Sedan ställde hon en del frågor om det, hur det kom sig att jag gillar just fötter. Då fick jag förklara. Men det är inte lätt att försöka ge ett någorlunda okej svar. Det är en fetisch, helt enkelt. ”Fötter luktar illa”, säger folk och tänker på fotsvett. Då svarar jag: ”Du pussar väl inte någon som luktar surströmming?” Det är samma sak. Jag äcklas inte av något hos en kvinna.

Annons

Är det fortfarande ökentorrt på din kärlekshimmel?

– Jag träffar någon. Det gör jag, och det känns bra!

Ensam mamma söker 2019 Robert Suran
Robert har svårt för att falla och bli förälskad.

Har du lätt eller svårt för att bli förälskad?

– Megasvårt! Under de här sex åren som jag varit singel har jag bara fastnat för tre tjejer. Den ena dejtade jag ett halvår. Av olika anledningar höll det inte. Den andra tjejen och jag hade känslor för varandra men vi la typ locket på. Kontakten bara bröts. Jag tror att vi båda blev lite skraja på något sätt. Samma sak var det med den tredje.

Vad är det bästa med dig – sett ur ett flickvänsperspektiv?

– Att jag är lojal. Jag sätter verkligen henne före mig.

Vilken hushållssyssla är du bäst på?

– Ligga i soffan, (skratt).

Tillbringar du mer tid med din mobiltelefon än din bästa kompis?– Alltså, faktum är att jag har en bästa polare. När vi är med varandra sitter han med sin telefon och jag med min. Tyvärr. Det är för jävligt, egentligen. Du vet… Polaren sitter där med Tinder och Badoo och Instagram, och så orkar man inte öppna munnen så man skickar iväg ett sms i stället. Då sitter man alltså en meter ifrån varandra. Det är sorgligt, (skratt).plus_iconFick nobben i Ensam mamma söker – tvingades byta utseendeLäs mer

Annons

Nära dö i bilolycka

Vad är du barnsligt förtjust i?

– Skräpmat: pizza, kebab och hamburgare. Det är väl därför man ser ut som man gör.

Vad brinner du mest för: trender, sport, matlagning eller inredning?

– Sport.

I verkligheten eller i dumburken?

– Båda, faktiskt. Det är till och med så att jag tittar på damfotboll. Det är ju sommar, det kittlar lite i pungen. Man är som ett litet barn!

Vad är det konstigaste du ätit?

– Fasan. Fågel, du vet.

Hur smakar fasan?

– Som kyckling.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: vikten, rösten eller frisyren?

– Frillan. Bra hårfäste. Tjockt hår. Inga gråa hår. Det är ändå jävligt stabilt för att vara 39!

Vad är det närmaste döden du kommit?– Jag körde av vägen en gång. Blev bländad av solen. Dessutom var det vinter. Jag såg ingenting. Jag visste att vägen skulle svänga ungefär där, så jag chansade och svängde. Det gjorde inte vägen – så jag åkte raka vägen ut i diket med hjärnskakning som följd. Jag blev fan i mig blind i flera sekunder, jag såg ingenting!plus_iconFamiljen annorlunda-paren – så gick det sen: Uppbrotten och kärlekenLäs mer

Ensam mamma söker Robert Suran

När på dygnet är du som mest snabbtänkt?

– Morgonståndet sitter i fram till middagen. Sedan äter jag min mat. Piggnar till en kvart. Sedan är jag döende igen. Det är först framåt kvällen – mellan åtta och halv tio – som jag är någorlunda pigg. Det är sjukt. Det är ju då man borde varva ner och känna sig trött. Nej, vid 22-rycket ska man käka godis och titta på TV fram till 01. Sedan är den natten förstörd…

Annons

Tar du kvitto i mataffären?

– Nej, aldrig. Jag lyssnar inte ens på vad kassörskan säger. Jag bara drar kortet, sedan sticker jag. Sex dagar senare går jag in på internetbanken och får en chock: ”Vad fan, tre paket mjölk och en påse godis – för 650 spänn!”

Till slut Robert, vad skulle du välja: gå i sömnen och vakna upp inne i krokodildammen på Skansenakvariet, alltid ha 30 grader varmt i sovrummet eller hosta kronprinsessan Victoria rätt i ansiktet under en balafton på slottet?

– Oj, jävlar. I söndags var det 32 grader. Det kändes som 100. Det var en jobbig natt. Och krokodilerna… Nej. Så det lutar tyvärr åt kronprinsessan. Förlåt, svenska folket!

FAKTA: Ensam mamma söker-Robert

Namn: Robert Suran
Ålder: 39
Stjärntecken: Våg
Jobbar som: Styckare
Familj: Sönerna Alexander, 9, Philip, 7
Bor: Kristianstad
God egenskap: Omtänksam
Dålig egenskap: Riktigt jävla grinig på morgonen
Borde: Fortsätta på ett bra spår när det gäller kost och träning
Kändismerit: Blivit påkörd av Peter Thelenius från Basic Element. Både jag och cykeln hamnade under bilen, men när jag såg att det var han flög jag upp i ren glädje. Han bad om ursäkt och gav mig en signerad CD-skiva. Det var fan värt att bryta benpipan för den skivan!

Annons