TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Ensam mamma-Mattias Uusitalo nya flickvän efter Elin

21 aug, 2019 
AvOla Lagerström
Mattias Uusitalo dumpades av Elin Näslund i Ensam mamma söker. Nu har han funnit kärleken i Emma, samt bytt utseende efter flickvännens krav: ”Hon tvingade mig”, säger han och visar upp förändringen.
Annons

Kabelexperten Mattias Uusitalo, 30, blev som bekant ratad av gruvarbetaren Elin Näslund, 30, i Ensam mamma söker, men han behövde inte vänta länge förrän han föll pladask för sin Tinderdejt – secondhandbiträdet Emma, 26.

– Vi insåg direkt att vi hade samma humor och värderingar. Sedan började vi tycka att det var jobbigt att vara ifrån varandra. Nu har vi varit ihop i nio månader. Tiden går fort när man har det roligt. Jag bor i Pajala och Emma bor i Skellefteå som ligger ett hundskall bort, alltså 34 mil. Vi letar nu efter en fast punkt för oss båda, avslöjar Mattias för Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Mattias Uusitalo i Ensam mamma söker 2019
Mattias dejtade Elin Näslund i Ensam mamma söker, men det är först efter programmet som han funnit kärleken.
Elin Näslund från Ensam mamma söker 2019
Elin Näslund nobbade Mattias i Ensam mamma söker.

 ”Kunde bete mig hur jag ville”

Han hade varit singel i sju år när han mötte Emma.

Annons

– Jag var fri som en fågel och kunde bete mig hur jag ville, men det är en svunnen tid som jag inte saknar. Det jag känner nu är eufori! Däremot har jag kvar mitt ”egotänkt” med tanke på att jag var singel så pass länge. Men Emma klagar inte. Det tycker jag är strongt gjort, berömmer Mattias som av allt att döma ändå är en riktig romantiker.

På frågan om vad som gör honom älskvärd i Emmas ögon, svarar han:

– Jag tror att jag är hennes trygga punkt. Jag är stabil. Finns där. Ställer upp för henne.

Utseendeförändringen efter Emmas krav

Mattias och Emma är så pass säkra på sina känslor att tanken på barn och bröllop redan är etablerad. Kärleken går alltså som på räls för Mattias. Han avslöjar dock att allt har ett pris:

– Jag saknar min magnifika mustasch. Emma tvingade mig att ta bort den! Jag känner mig väldigt naken nu och hade gärna haft den kvar, men Emma sa: ”Ta bort den där jäveln för all framtid, låt den växa vidare på en kennel!”.

Ensam mamma söker-Mattias utan mustasch med flickvännen Emma
Emma har tvingat Mattias att raka av sig mustaschen.

Foto: Privat, TV3, Karin Törnblom/TT

Annons