Artikeln innehåller reklamlänkar

Ensam mamma-Jennys om uppbrottet från Tim

Ensam mamma Jenny Edlund lämnad av Tim

Ensam mamma-Jenny blev lämnad en månad före bröllopet. Nu berättar hon om sveket och uppbrottet och om möhippan som ändå blir av.

TV3-profilen Jenny Edlund, 35, träffade och föll till slut pladask för Tim Robertsson i programmet Ensam mamma söker under 2017-års upplaga av relationssåpan. Och deras förhållande artade sig så bra att paret planerade bröllop den 3 augusti i år.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

I det sista avsnittet gick Tim ned på knä och friade till en ovetande Jenny, som svarade ja.

Men i ett hjärtskärande Instagraminlägg berättade hon nyligen om hur hon har blivit dumpad, en månad före deras bröllop. Nu öppnar Jenny Edlund upp om fler detaljer kring uppbrottet, och vad det var som egentligen hände.

– Han drog utan att säga hej då, jag har fått förklaringar på sms, men det betyder nada, jag åkte och handlade och han var borta när jag kom hem, hade packat allt och lagt nycklarna på bordet, säger hon till Hänt Extra och fortsätter:

– Ceremonin är avblåst och bröllopsklänningen tillbakalämnad. Det är inte lätt just nu, det är jobbigt..

Men allt som redan är planerat så nära inpå bröllopsdagen gick inte att avstyra. Det planerade möhippan med närmaste tjejkompisarna blir av ändå. En resa till Polen med bästa vännerna står nu på agendan för Jenny Edlund.

– Den blir av, trots att det inte blir något bröllop. Resan är betald, vi åker dit, äter och dricker gott ändå. Jag behöver lugn och ro och tänker inte leta efter kärleken. Den kommer när den kommer.

Jenny Edlund Pressträff inför "Ensam mamma söker", TV3. Planerade bröllop men blev lämnad.

Jenny Edlund slickar såren efter att ha blivit lämnad innan bröllopet 3/8-2018

LÄS OCKSÅ: Ensam mamma-Jenny lämnad av Tim – en månad före bröllopet

LÄS OCKSÅ: Nu kan Meghan Markles bröllopsklänning bli din

Foto: IBL

SENASTE NYTT!