TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ensam mamma-Jenny om dramatiken under TV3-inspelningen

03 jan, 2019 
AvAgnethe Alm
Jenny Edlund ett år efter Ensam mamma söker 2017.
Ett år efter inspelningen av Ensam mamma söker berättar TV3-profilen Jenny Edlund om den dramatiska händelsen som drabbade henne och Tim Robertsson under sista inspelningsdagen.
Annons

Ett år har gått sedan TV3-profilen Jenny Edlund föll pladask för Tim Robertsson i relationssåpan Ensam mamma söker. Kärleken mellan dem gick inte att ta miste på och i sista avsnittet gick Tim ned på knä och friade till en ovetande Jenny, som svarade ja. Lyckan var total.

Relationen artade sig så bra att paret planerade bröllop den 3 augusti i år, men allting fick ett drastiskt slut. Med buller och bång blev Jenny dumpad fem veckor innan bröllopet, vilket hon berättade om i ett hjärtskärande Instagram-inlägg i juli.

Till Hänt gav Jenny Edlund fler detaljer kring uppbrottet, och vad det var som egentligen hände.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han drog utan att säga hej då, jag har fått förklaringar på sms, men det betyder nada, jag åkte och handlade och han var borta när jag kom hem, hade packat allt och lagt nycklarna på bordet, sa hon till Hänt och fortsatte:

– Ceremonin är avblåst och bröllopsklänningen tillbakalämnad. Det är inte lätt just nu, det är jobbigt…

Annons

I den nya serien Ensam mamma söker – Ett år senareViafree berättar Jenny att hon såg andra sidor hos Tim, som hon inte hade sett tidigare. Det var inte första gången Tim hade packat väskorna. När han lämnade henne veckor innan bröllopet bestämde sig Jenny för att det var sista gången. Hon förklarar att hon i dag ångrar att hon sa ja till ett frieri så snabbt.

– När jag tänker tillbaka känns det väl såhär; att varför svarade jag ja till ett frieri så tidigt? Det är inte likt mig. Jag ångrar det i dag, självklart gör jag det. Men jag känner också att jag tror det var för att jag hade varit singel så länge och jag hade väntat på den här känslan att bli förälskad.

Fick missfall under inspelningen

I programmet berättar Jenny Edlund att en del av sorgen efter uppbrottet grundar sig i viljan att få fler barn. Hon berättar om en dramatisk händelse som drabbade henne och Tim under sista inspelningsdagen av efterprogrammet Ensam mamma söker – vad hände sen?.

Annons

– Jag var gravid förra året vid det här tiden, säger Jenny Edlund i programmet.

Hon fortsätter:

– Jag fick missfall på hotellet.

Jenny Edlund förklarar att hon i dag är tacksam för att hon inte fick något barn med Tim Robertsson.

– Det fanns ju en mening till varför det blev som det blev. Jag var bara i 8+5, så det var väldigt tidigt. Men det som jag också känner är att det kanske var min chans, jag kanske inte får den chansen flera gånger. Lite så kan jag känna, att det kanske inte blir fler barn nu. Så det har ju varit en sorg, och den har jag bearbetat precis.

Efter uppbrottet har Jenny Edlund och Tim Robertsson haft fortsatt kontakt fram tills nyligen, då Jenny fick förklaringar på varför Tim gjort som han gjort. I dag är hon tacksam för vad som har hänt.

– Nu är jag i ett accepterande, att jag accepterar och kan vara tacksam för det som hände. Hur konstigt det än låter kan jag vara tacksam, för vi ska inte leva ihop. Det hade inte funkat i längden och det är väl bättre att det hände innan än att vi hade gift oss och så hade det blivit kaos sedan.

FOTO: Viafree, TV3

Annons