TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ensam mamma-Evelina Vidén gravid med hemliga pojkvännen

12 maj, 2019 
Hans & Anna Shimoda
Evelina Vidén väntar barn! Nu delar hon med sig av gravidlyckan, och avslöjar samtidigt varför hon inte vill berätta vem pappan till barnet är.
Annons

Tidigare Ensam mamma söker-profilen Evelina Vidén, 35, är gravid. På Instagram publicerade hon ikväll, lördag, en bild på sin växande mage med texten: ”Ingenting är som i väntans tider. Tänk vad livet plötsligt kan finna nya vägar som man inte kunnat ana och som får hela ens tillvaro omskakad med också så galet full av kärlek”.

När Hänt når Evelina på telefon berättar hon om lyckan över det som komma skall.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det känns helt fantastiskt. Det har tagit ett tag för allt att sjunka in eftersom det inte var något vi räknade med. Det var inte planerat och kom som ett litet mirakel, säger Evelina och fortsätter:

– Det bara hände och då fick man ta ställning. Men jag fyller ändå 36 och då tänkte vi att vi kör. Jag är i vecka 15 nu och magen börjar ju synas. Det är dags i början av november och det känns som evigheternas evighet. Men de första veckorna har i och för sig gått fort.

Evelina Vidén ultraljudsbild
Graviditeten var inte planerad, men Evelina ser den som ett litet mirakel.

Håller pappan hemlig

Vem pappan till barnet är vill Evelina dock inte avslöja.

– Det är lite hemligt. Han är ju med på det här, men är inte känd och vill gärna vara lite anonym. Vårt förhållande har varit lite av en berg- och dalbana. Men nu rullar det på och vi lever som sambor.

Annons

Evelina berättar också att de definitivt kommer ta reda på vad det är för kön.

– Jag är så nyfiken! Det går inte att släppa tanken. Men jag har redan forskat i det med hjälp av en sajt som kan tyda ultraljudsbilder och det verkar som det blir en liten pojke.

Evelina har sedan tidigare dottern Tiffany, 7, som längtar efter ett syskon.

– Hon tycker det är helt fantastiskt och ser verkligen fram emot att få hjälpa till. Hennes pappa lever dessutom med en tjej som också väntar barn. Så hon kommer få syskon både från mig och från sin pappa.

FOTO: TT, privat

Annons