TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Ensam mamma-Elin Näslunds framtidsbesked utan sambon Marcus

06 jan, 2020 
Ensam mamma söker-Elin Näslund och sin familj. Marcus Svanberg
Ensam mamma söker-profilen Elin Näslund ser fram emot det nya året.
Hon väntar sig många utmaningar som hon ska ge sig an, och detta utan sambon Marcus Svanberg.
"Min ihållande dröm", skriver Elin på Instagram.
Annons
Ensam mamma söker-profilens stöd till Kenza efter kritikenBrand logo
Ensam mamma söker-profilens stöd till Kenza efter kritiken

I säsongen 2019 av succéprogrammet Ensam mamma söker träffade Elin Näslund, 30, sin kärlek Marcus Svanberg, 23. Det var redan på pressträffen för programmet som Elin var gravid, men som är pappan avslöjades inte förrän det sista avsnittet hade sänts på TV3. Och i våras föddes parets första gemensamma barn, sonen Alve.

Något annat som Elin Näslund brinner för, vid sidan av familjelivet, är kvinnors rättigheter. Hon delar ofta med sig av feministiska åsikter via sitt Instagram-konto. Men i sitt senaste inlägg får hon med lite mer än endast jämställdhet och jämlikhet, det handlar också om livet den sista men även kommande tiden.

Förverkligar drömmar

“Ett helt decennium passerade och tog med sig hela mitt 20-tal. Från att ha varit 21-åringen som tog sitt första fackliga uppdrag och fick brinna (och ibland brunnit ut) för jämställdheten och jämlikheten till att bli tv-mamma, tvåbarnsmamma, 30 bast och nu påbörja ett nytt kapitel”, skriver Elin Näslund till sin fina familjebild på Instagram och fortsätter:

Annons

“I januari blir jag (utöver ledarskribentutbildningen, alla andra projekt och jobb) även sjuksköterskestudent. Min ihållande dröm om att en dag få titulera mig som barnmorska lever kvar på sidan om mina skrivarambitioner – så nu förverkligar jag dem båda samtidigt!”

I slutet av sitt inlägg passar Ensam mamma söker-profilen även på att önska sina följare ett gott nytt år. Även om denna kommande resa år 2020 kommer vara helt på egna ben, så poängterar hon att familjen vid sin sida, som hon beskriver som “tre viktigaste i livet”.

“Kommer stormtrivas”

Några som verkar glada och hoppfulla inför Elins nya år hennes följare. I kommentarsfältet florerar mängder av fina kommentarer och pepp till TV3-profilen.

“Tror du blir en fantastisk barnmorska, gör det bara du kommer stormtrivas”, skriver en följare. “Du blir sannerligen en fantastisk barnmorska!!!! Tillika skribent, men det är du ju redan”, fyller en annan i.

“Så fin bild på er. Lycka till med utbildningen. Gott Nytt År till er”, kommenterar en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons