TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Ensam mamma-Elin Näslund: Det ska bebis heta

15 maj, 2019 
Malin Ljung
Ensam mamma-Elin Näslund och Marcus bebis
Ensam mamma söker-paret Elin Näslund och Marcus Svanberg avslöjar nu vad sonen ska heta. ”Tro det eller ej, men vi har äntligen valt ett namn till den här älskade lilla trollungen...”, skriver Elin på Instagram.
Annons

För två veckor sedan välkomnade Elin Näslund, 29, och Marcus Svanberg, 22, sitt första barn. De möttes under förra sommarens inspelning av Ensam mamma söker, och i det sista avsnittet förlovade de sig efter att Marcus friat.

Bara veckor efter att kamerorna slocknat blev Elin gravid, men på grund av att programmet sändes först i början av 2019 har de tvingats hålla hemligt att Marcus var den blivande pappan fram tills för bara några veckor sedan.

Den 29 april föddes deras barn, en liten pojke. Men han har hittills varit namnlös. Men under onsdagsförmiddagen meddelade Elin Näslund att hon och Marcus var överens, namnet är nu bestämt:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Tro det eller ej, men vi har äntligen valt ett namn till den här älskade lilla trollungen…. Så säg hej till våran Alve“, skriver hon på Instagram följt av ett gult hjärta.

Alve kommer även att ha mellannamnen Lars Harry, samt heta sin pappas efternamn.

Elins följare jublar efter avslöjandet och hyllar namnvalen.

Annons

”Fint namn på söt kille”, skriver en person.

”Gulligt”, skriver en annan.

Ensam mamma söker-programledaren Jessica Andersson och deltagaren Theodora Larsson är två av flera tusen som hittills gillat inlägget.

Den lilla pojken var egentligen inte beräknad förrän i mitten av maj, men förlossningen hade gått bra och hela familjen mådde strålande.

Tvingades hålls graviditeten hemlig

”Idag blev vår värld så mycket större! Välkommen till oss, vår stora lilla kärlek”, skrev Elin Näslund på Instagram efter förlossningen.

I podcasten Vad har Hänt? berättade Marcus Svanberg efter säsongsavslutningen om hur det var att inte kunna berätta om graviditeten för någon – inte ens sin egen familj.

– För mig har det varit sjukt jobbigt om jag ska vara ärlig, för det är ju det största som händer i ens liv, att få barn, sa Marcus i podden.

Elin Näslund har sedan tidigare dottern Freja, 5.

FOTO: TT, Instagram

Annons