TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ensam mamma-Camilla Backmans silikonbröst sprack

28 maj, 2019 
AvOla Lagerström
Ensam mamma söker Camilla Backman
Ensam mamma söker-deltagaren Camilla Backman har tvingats operera sina bröst. En vecka före inspelningsstarten upptäckte hon nämligen att bröstet såg konstigt ut, och nu berättar hon om ingreppet som läkaren tvingades göra.
Annons
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningenBrand logo
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningen

När tv-inspelningen av Ensam mamma söker drog igång förra sommaren kunde ingen i kamerateamet ana att deltagaren Camilla Backman, 32, just hade varit med om ett smärre trauma. En vecka tidigare hade hon nämligen gjort en tråkig upptäckt. Hennes ena silikoninlägg hade gått sönder.

– Jag hade inte känt någonting alls, faktiskt. Det var mer att jag tittade i spegeln och tänkte: ”Gud, vilken konstig form bröstet fått”. Det var då jag upptäckte att bröstet var trasigt. Eller rättare sagt, inte hela bröstet. Det var implantatet som var trasigt. Jag vet inte hur länge jag hade gått omkring med det, men det kan inte ha varit alltför länge, säger Camilla till Hänt.se.

Camilla Backman om bröstoperationen

Efter upptäckten informerade Västerås-profilen sin plastikläkare, men inte förrän igår – ett år efter upptäckten – fick hon problematiken avhjälpt. Operationen ägde rum under narkos och tog uppskattningsvis två timmar, berättar Camilla.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det gick jättebra. Nu har läkarna fixat och trixat med bröstet. Det var inte alls otäckt. Jag mår jättebra förutom att det gör lite ont i bröstet som var trasigt, säger hon.

Varför har du väntat ett helt år med att bli opererad?– Jag har haft en otrolig rädsla för att sövas, jag har varit otroligt rädd för det. När jag var yngre var jag inte ett dugg skraj. Då hade jag antagligen inte förstorat brösten, men ju äldre jag blivit, desto räddare har jag blivit för att sövas ner. Sedan kom ju Ensam mamma-inspelningen och hela det äventyret. Och så har man ju barn och jobb och annat som kommit mellan. Därför har jag skjutit upp det här.Ensam mamma-Elin Näslund: Det ska bebis hetaLäs mer

”Skaffade silikonbröst av rätt anledning”

Camilla var 18 år när hon lät förstora sina bröst med silikon.

– Jag gjorde detta av rätt anledning, nämligen för att jag ville må bra i mig själv. Mitt grundproblem låg nämligen alltid där, i brösten. Jag mådde dåligt över mina bröst, jag tyckte inte om dem. Jag ville inte ha några jättestora tuttar, jag ville bara känna mig bekväm. Det är därför jag säger att jag skaffade silikonbröst av rätt anledning. Det har hjälpt mig så otroligt mycket, säger Camilla som nu vilar ut efter operationen.

FOTO: Karin Törnblom/Ibl, TV3

Annons