Marie Serneholts ärliga svar om tvillingarnas namn

Marie Serneholts svar om vad tvillingarna ska heta

Den största snackisen just nu – vad ska Marie Serneholts tvillingpojar heta? Nu svarar hon på den mest frekventa frågan.

För en månad sedan blev Marie Serneholt, 35, och sambon Fredric Palmqvist föräldrar till två små tvillingpojkar. Sedan dess har Marie varit generös med bilder på sönerna och följarna har jublat över hur otroligt söta de är.

Men en fråga återkommer flera gånger under varje bild: vad ska Marie Serneholts tvillingar heta?

I ett nytt blogginlägg ger tv-profilen och artisten nu svar på följarnas fundering.

“Får dagligen frågan vad våra barn ska heta och det är inte det att vi inte vill säga. Ska jag vara ärlig så har vi inte sagt något för att vi inte bestämt oss till 100%”, skriver hon.

Samtidigt erkänner Marie Serneholt att det finns namn som är med i toppstriden och som hon och Fredric testar på killarna hemma i den privata vrån.

Vi känner fortfarande på namnen här hemma. Man måste ju se om de känns som en ”si eller så”. Det är svårt med namn. Framförallt killnamn tycker jag. Men nu börjar vi närma oss ett beslut. Så ni vet”, skriver hon och fortsätter:

“Vi kommer låta er veta så snart vi vet, haha”.

Under sin första månad som mamma har Marie Serneholt njutit av bebisbubblan till fullo, och hon har flitigt uppdaterat sina sociala medier där hon onekligen ger skenet av att älska livet som tvillingmamma. Även om dagarna fylls med blöjbyten och matningar så hinner hon häpna över tvillingarnas utveckling.

“De har blivit så stora sedan de kom och det har verkligen hänt så otroligt mycket bara de senaste dagarna. Framförallt med blicken. Det är så häftigt när de tittar rakt på en och ser sig om väldigt mycket. Man ser hur de studerar sin omgivning och upptäcker nya saker hela tiden”, skriver hon.

FOTO: Ibl, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN