Artikeln innehåller reklamlänkar

Emmas och Marcus egna ord efter kärlekskaoset i Paradise hotel

Emma Hellström och Marcus Mcuze Johanssons egna ord om kärlekskaoset i paradise hotel

I veckans avsnitt av Paradise hotel blev det återigen triangeldrama när en gammal deltagare återvände till hotellet. Stämningen blev så pass spänd att en deltagare togs ut från inspelningen av produktionen. Nu berättar deltagarna vad det egentligen var som hände.
Slå på ljud

Snart är det dags för final i Paradise hotel 2019 och i veckan återvände två gamla deltagare till hotellet, Erica Lindberg och Jesper Bengtsson. Att Erica checkade in på hotellet igen, försvårade Emma Hellströms och Marcus Johanssons relation.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Marcus och Erica har tidigare haft tycke för varandra, men efter att hon tvingades lämna tävlingen blev relationen mellan Emma och Marcus starkare. Triangeldramat ledde till tårar och Emma ville lämna hotellet. Nu berättar hon i ett inlägg på Instagram, vad det egentligen var som hände.

”Den här kvällen gjorde att jag nästan lämnade Mexico. Hade jag inte haft HK därinne hade jag 100% lämnat. Den här natten sov jag inte ens inne på hotellet, jag ville verkligen bara åka hem. Jag kommer inte säga att jag inte gjort något fel, för jag tycker att jag gjort fel. Jag visste inte att det skulle ta så hårt på Erica som det gjorde. Och det var aldrig min mening att såra henne”.

Hon fortsätter:

”Det som gör mig mest arg i allt detta är att ALLA anser sig ha rätten att lägga sig i kring vad jag gjort och inte gjort. Vad jag har sagt och inte sagt. INGEN annan har med det att göra. Min ångest låg i att jag inte berättade något för Erica. Resten sket jag faktiskt blanka fan i. Känslorna där inne går inte att förklara. Det går inte beskriva vilken karusell det är varje dag. Därinne är det ett spel. Det var så svårt många stunder att inte tänka på att det faktiskt är just det, ett spel. Man är ju ändå människa, skriver Emma.

”Idag är vi vänner allihopa vilket jag är evigt tacksam över”

Marcus har också valt att kommentera händelsen på sin Instagram, och skriver:

”Det råder inga tvivel om att dagens avsnitt inte alls var kul att titta på. Klantarsle – ett passande ord för att beskriva mitt agerande. Det finns mycket jag hade kunnat göra annorlunda. Med facit i hand borde jag och Emma berättat för Erica vad som hänt under tiden hon varit borta. Men vi ville vänta tills programmet var över, istället droppade jag bomben i helt fel läge. Tyvärr så agerade jag impulsivt i dessa situationer utan att tänka på vilka konsekvenser det kan medföra”.

Han fortsätter:

”Jag tappade mig själv i slutet och jag har ingen bra förklaring till varför det blev såhär mer än att mina hjärnceller måste varit totalt inaktiverade. Jag gjorde ett misstag, det enda jag kan göra är att be om ursäkt och ta lärdom av detta. Är uppriktigt ledsen över att både Emma och Erica blev sårade. Min och Emmas relation var enbart vänskaplig programmet igenom, det var vi båda väldigt tydliga med. Men samtidigt förstår jag hennes reaktion då vi stod varandra så nära. Jag har bett om ursäkt till både Emma och Erica, idag är vi vänner allihopa vilket jag är evigt tacksam över”, skriver Marcus.

Paradise hotel sänds måndagar-onsdagar 22.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

LÄS MER: Därför förnekar Emma Hellström relationen med Marcus Johansson

LÄS MER: Efter otrohetsdramat – hemliga konflikten mellan Marcus och Emma

FOTO: TT, Viafree

SENASTE NYTT!