Emma rasar mot Smail efter sexsveket: "Det dummaste han kan göra"

Emma rasar mot Smail efter sexsveket: "Det dummaste han kan göra"

När Emma Hellström fick reda på att Smail Alihodzic haft sex med vännen var storbråket ett faktum...

Att det uppstår mysiga stunder i årets säsong av “Paradise Hotel” är knappast någon nyhet. Men i kvällens avsnitt uppstod ett storbråk mellan Smail Alihodzic, 26, och forna parkompanjonen Emma Hellström, 24, som kommer in på hotellet igen.

Orsaken är Smails tidigare sexuella aktivitet med Gabriela Falkenström som han efter många våndor erkänner för Emma. Och precis som han förutsåg mottogs inte nyheten med ett varmt leende och öppen famn.

– Han ska fan få lida alltså, han har fuckat sig, säger Emma och fortsätter senare:

– Det finns absolut chans för han att vinna mig tillbaka, men det kommer kräva mycket och jag kommer vara ännu mer försiktig med mina känslor och hålla tillbaka.

Konfrontationen blev ett faktum senare på kvällen och trots att Smail försöker sitt bästa för att få Emma att inse att sexsveket var en dum engångsgrej.

– Det jag känner för dig är äkta. Det är första gången jag någonsin öppnat mig för en tjej, säger Smail.

Det kunde ha slutat väl där med en försoning, men Smail råkar nämna att Emma tidigare erkänt att hon haft sex med runt 80 personer. Något som får henne att explodera totalt.

– Att ta upp hur många jag legat med asså det är det dummaste han kan göra, för han har legat med trippel som många som jag gjort, säger hon argt.

Smails försvar efter bråket är att det finns två sidor av myntet. Han har förvisso haft sex med Gabriela, men hävdar att det inte betyder något. Och att han dessutom kallat Emma för “efterbliven” är något han ångrar djupt.

LÄS OCKSÅ: Efter romansryktet – Paow och kändissonen bryter tystnaden om sin relation

– Förlåt för att jag var en idiot och jag ångrar vad jag gjorde. Och du har så rätt. Du har all rätt i världen att skita i det. Det är väl det som gör mig rädd och jag är rädd att gå miste om en bra tjej. Jag önskar att jag inte gjort det, men det enda jag vill veta är hur vi ska gå vidare efter detta. Jag vill inte ge upp dig, säger han.

På frågan om Emma tror att hon kan förlåta honom har hon inget tydligt svar:

– Jag vet inte.

Huruvida de löser sitt bråk under tiden i “Paradise Hotel” återstår helt enkelt att se i kommande avsnitt…

LÄS OCKSÅ: Smails kärleksförklaring till Emma – efter spekulationerna

LÄS OCKSÅ: Gunilla Persson: Därför syns inte Erika i Svenska Hollywoodfruar

FOTO: TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN