LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Fästmön Emma Krokdals första ord om Dolph Lundgrens sjukdomsbesked

11 maj, 2023 
Jonna Lawaetz
Emma Krokdal, Dolph Lundgren
Under onsdagen kom beskedet att Dolph Lundgren drabbats av lungcancer – i en intervju med Graham Bensinger berättade han om sjukdomskampen.
I samma intervju beskriver fästmön Emma Krokdal senaste tiden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här Dolph Lundgrens hyllning till 37 år yngre flickvännenBrand logo
Här Dolph Lundgrens hyllning till 37 år yngre flickvännen

Under onsdagskvällen kom beskedet att den svenska hollywoodstjärnan Dolph Lundgren, 65, drabbats av lungcancer.

– Han sa att jag borde ta en paus och tillbringa tid med familjen. Han sa att jag nog hade två tre år kvar att leva, men jag hörde i hans röst att han trodde att det var kortare än så, säger Dolph i intervjun med Graham Bensinger.

Dolph Lundgren talar ut om sjukdomen – måendet idag

I en intervju med Aftonbladet berättar Dolph mer ingående hur senaste åren varit.

– Jag opererades 2015 och då var allting okej till 2020. Det var faktiskt i Sverige som de hittade de nya tumörerna via magnetröntgen. Sedan fick jag behandling mot cancern på Cedars-Sinai Hospital i Los Angeles men det visade sig vara en felbehandling. Jag spelade in Expendables 4 och Aquaman och då fick jag en ”second opinion” från en annan läkare som heter doktor Dukaki för lite mer än ett år sedan. Nu mår jag faktiskt bättre än jag har gjort på fem år, säger Dolph till tidningen.

Annons

Han fortsätter berätta att han i dagsläget mår bra och att han skiftat fokus i livet.

– Det finns ingen som vet om du överlever, livet funkar ju inte så. Men när man får ett sådant här besked när man är 60 år i stället för 90 så är man fullt medveten om vad som har hänt. Jag känner mig lyckligare än vad jag var innan och jag känner mig mer fokuserad på livet och vad som är viktigt. Det är familj och vänner och sådana saker, säger Dolph och fortsätter:

– Jag har inte längre den här dödsdomen över mig som jag hade innan. Jag tar medicin som håller allt i skick och som har krympt allt och som har tagit bort cancern och de flesta av de här tumörerna.

Fästmön Emma Krokdals första ord om sjukdomsbeskedet

Dolph lever tillsammans med fästmön Emma Krokdal, 26, och till Aftonbladet berättar skådespelaren om det enorma stödet han fått av Emma under den senaste tiden.

Annons

– Hon har varit oroligt viktig och helt fantastisk. Emma har varit stöttande och utan henne hade det inte gått lika bra, säger Dolph till tidningen.

Det är i intervjun med Graham Bensinger som fästmön för första gången uttalar sig om Dolphs sjukdomsbesked. Intervjun har filmats och på Instagram har både Dolph och Emma lagt upp en teaser från den långa intervjun.

I videoklippet berättar Emma om tillfället de fick goda besked från läkarna.

– Hon sa "detta är riktigt bra nyheter, det finns så många mediciner för den här typen av variant. Vi ska starta med denna behandling som är den mest effektiva". Jag kommer ihåg att vi körde hem och vi kunde inte prata. Båda två var, det här är som en film, säger Emma i intervjun.

FOTO: Youtube, ZUMAPRESS.com / MEGA

Annons