LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Dolph Lundgrens flickvän Emma, 27, bemöter kritiken om pengarna

06 nov, 2023 
Dolph Lundgren är gift med 38 år yngre kärleken Emma Krokdal.
Nu väljer hon att sätta ner foten gällande anklagelserna om att hon gift sig för pengarnas skull.
”Jag skulle förmodligen inte blivit kär i en vanlig 65 årig man som levde ett vanligt liv”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Henrik Johnsson betygsätter sina 90-talsfrisyrer: ”Du gillar det inte?”Brand logo
Henrik Johnsson betygsätter sina 90-talsfrisyrer: ”Du gillar det inte?”

Dolph Lundgren, 66, och hans flickvän Emma Krokdal, 27, träffades på gymmet. Det sa klick direkt och paret förlovade sig sedan 2020. I somras gifte sig skådespelaren med den 38 år yngre kärleken.

Att åldersskillnaden är stor är något som inte verkar röra Emma och Dolph över huvudtaget. Däremot stöter paret på en hel del fördomar.

Emma Krokdal ryter ifrån efter anklagelserna om Dolphs pengar

Därför har Emma nu valt att sätta ner foten rejält. I en uppdatering på Instagram story bemöter Emma nu anklagelserna om att hon bara är med Dolph på grund av hans pengar.

”En annan sak jag vill göra klar en gång för alla (inte för att jag måste utan för att jag vill). Skulle jag vara med honom om han var endast en fattig vanlig man på gatan? Svaret är mest troligt nej”, skriver Emma i sin uppdatering och fortsätter:

Annons

”En del av det jag är attraherad av är hur smart, skicklig, hårt arbetande och rolig han är. Att vara framgångsrik är attraktivt, uppenbarligen! Jag är också en risktagare och jag har varit ganska äventyrsfull i mitt liv, och vi bandade över att vi kom från små städer mitt i ingenstans och sedan tog oss hela vägen till LA. Att vara i den industrin som han är i håller honom även ung. De flesta män i 60-70-årsåldern i LA lever väldigt annorlunda liv än män i samma ålder i småstäder eller i Skandinavien. Det är ren fakta. Du är bara så gammal som du känner dig”.

Tankarna om ekonomin: ”Hade inte direkt behövt dejta någon äldre för pengarnas skull”

Vidare gör Emma det tydligt att hon lika bra hade kunnat dejta en ung kille om det var just pengarna hon var ute efter.

”Så nej, jag skulle förmodligen inte blivit kär i en vanlig 65 årig man som levde ett vanligt liv, speciellt om han levde i Skandinavien. Jag hade redan ett liv i LA, det var många jätteframgångsrika människor som var mycket yngre än Dolph, så jag hade inte direkt behövt dejta någon äldre för pengarnas skull”.

FOTO: TT

Annons