Emma Krokdal om relationen till Dolph Lundgrens dotter Ida

Dolph Lundgrens flickvän träffar jämnåriga dottern.

I början av året berättade Dolph Lundgren om nya flickvännen Emma Krokdal.
Den stora ålderskillnaden blev snabbt en snackis.
Så här är relationen mellan flickvännen Emma och Dolphs äldsta dotter Ida.
Slå på ljud

Det var i början av 2020 som Hollywood-svensken Dolph Lundgren berättade att han återigen funnit kärleken.

Rocky-stjärnan har två äktenskap bakom sig. Från 1991 till 1992 var han gift med Peri Momm. Mellan 1994 och 2011 var han gift med Anette Qviberg som han också har döttrarna  Ida, 23, och Greta, 18, med.

Nu är Dolph Lundgren tillsammans med 24-åriga Emma Krokdal.

Dolph Lundgren med 24-åriga Emma Krokdal.

Kvinnan som nu stulit hans hjärta är 24-åriga Emma Krokdal från Norge. Parets relation fick omedelbart stor uppmärksamhet – framför allt då det skiljer 38 år emellan dem.

Emma, som kommer från Trondheim, bor och arbetar i Los Angeles sedan fyra år tillbaka. Där jobbar hon som personlig tränare och det var på gymmet i Hollywood som paret träffades. Uppmärksamheten kring relationen tog Emma med överraskning.

– Jag trodde inte att det skulle bli så stort som det blev, men det går jättebra, har Emma Krokdal sagt till norska tidningen TRD.

Umgås med pappas flickvän

Dolph Lundgren har också varit medveten om att den stora åldersskillnaden kan föra med sig både uppmärksamhet och svåra situationer. Speciellt i och med att flickvännen Emma är jämnårig med Dolphs äldsta dotter Ida.

– Jo alltså när jag träffade Emma så förstod jag att det skulle bli lite speciellt att prata med mina döttrar om det här och så, har han tidigare sagt till norska TV2.

Då berättade han också att äldsta dottern träffat Emma – men inte 18-åriga Greta.

– Du har bara träffat träffat den äldre dottern som är i din ålder, men de kommer överens väldigt väl och jag insåg lite med Emma, och även med min dotter att de flesta jag jobbar med är yngre än mig och jag tycker att det är väldigt inspirerande, sa han då.

Dolph Lundgren och ex-flickvännen Jenny Sandersson

Dolph Lundgren och ex-flickvännen Jenny Sandersson.

Nu har Ida Lundgren lagt upp ett klipp på Instagram som visar att hon i alla fall inte har några problem med sin jämnåriga styvmamma.

I klippet sitter Ida Lundgren med sin pappa Dolph och Emma Krokdal på en restaurang tillsammans med ett större sällskap. De äter middag utomhus och ser ut att ha mycket trevligt.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!