LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Emma Igelströms avslöjande – beslutet om tiden ifrån familjen

14 jul, 2023 
Simon Lundh
Emma Igelström och Adam Kjellström
Emma Igelström bor med maken Adam Kjellström i Saudiarabien.
Nu berättar hon om den tuffa tiden ifrån familjen i det nya landet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emma Igelström om livet i SaudiarabienBrand logo
Emma Igelström om livet i Saudiarabien

Den förre detta simmaren Emma Igelström, 43, och och hennes partner Adam Kjellström, 28, gifte sig i april i år. Ihop med Adam har hon även sonen Louie som hon fick 2022.

Emma Igelström om maken Adam bor i Saudiarabien

Familjen är i dag bosatt i Saudiarabien, en flytt som har skapat reaktioner på hemmaplan. Något som Emma bemötte i en intervju med Aftonbladet.

– Folk hade många åsikter när vi åkte över dit, men jag tycker att det är ett vänligt land där saker håller på att hända. Det är fantastiskt kul att vara med på den resan, sa hon då till tidningen.

Hon har också tidigare berättat om att den första tiden i det nya landet inte har varit någon dans på rosor.

Jag har under stora delar av mitt liv levt i kappsäck och varit ganska rotlös. Det är jag van vid. Jag känner mig hemma där de viktigaste personerna i mitt liv är. Där är min stora utmaning just nu. De finns på olika håll och var jag än är så saknar jag. Känner mig aldrig riktigt hel liksom. Var jag än är känner jag en ensamhet. Svårt att förklara men den gnager öven när jag har folk runt omkring mig. Den utmaningen ska jag försöka ta mig an och hitta ett sätt att känna inkludering igen. Livet. En ständig utmaning och ett ständigt lärande”, avslutar hon

Annons

Berättar om tuffa tiden på resande fot

Emma och maken arbetar med att bygga padelbanor i landet. På sitt Instagramkonto delar Emma med sig av resan i landet och nyligen åkte hon på sin första jobbresa. Något som går att läsa i inlägget.

"Idag tar Saudi helg och jag har åkt på min första jobbresa. Några dagar i en annan del av Saudi. Utan familj och med en känsla av att vara lite ensam och utlämnad. Men känner mig också lite cool och modig sådär. Att jag vågar", skriver hon och fortsätter i inlägget:

"Det är mycket jobbigare och mer utmanande än jag drömt om att hitta min plats i en ny kultur. Men min livserfarenhet säger att det jobbiga och det utmanande har definitivt gett mig mest utveckling. Jag fortsätter ödmjukt på den inslagna vägen. Att göra skillnad. Jag försöker fokusera på all den värme och energi jag får här nere av alla de människorna som jag har runt omkring mig. De som också vill förändra. Vi bär varandra. Idag fick jag äntligen andas havsluft igen. Bara en sån sak. Livet har aldrig varit ett större äventyr än nu", skriver hon på Instagram.

FOTO: Pontus Orre/Aftonbladet/Karin Törnblom/TT

Annons