LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Emma Igelströms son förd akut till sjukhus: ”Vår lilla kämpe”

19 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Emma Igelström
Emma Igelström upplever en förälders mardröm då sonen Loui blir inlagd på sjukhus.
”Vår lilla kämpe”, skriver Emma på sin Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emma Igelström om livet i SaudiarabienBrand logo
Emma Igelström om livet i Saudiarabien

Emma Igelström är en av Sveriges bästa elitsimmare genom tiderna. Idag är hon bosatt med sin familj i Saudiarabien där hon arbetar med att skapa högre simkunnighet bland framför allt kvinnor och barn.

Själv är hon mamma till dottern Olivia, 16, och sonen Loui som fyllde två i augusti förra året.

Emma Igelströms son förd till sjukhus

Men allt har inte varit frid och fröjd den senaste tiden. På Instagram har hon berättat att sonen fått föras till sjukhus.

”Loui tackar för alla lyckönsningar. Han fick lunginflammation och någon otäck halsinfektion. Igår blev han inlagd på sjukhus och äntligen verkar det som att febern har gått ned och att antibiotikan fungerar. Vi hoppas nu på att han kan få komma hem imorgon. Vår lilla kämpe!”, skriver Emma på sin Instagram.

Emmas följare hoppas på en snabb tillfriskning för pojken och skickar sina lyckönskningar.

”Krya på finaste Loui”, hälsar en följare.

Annons

”Fina lilla Loui, krya på dig! Vi tänker på dig”, önskar en annan.

Emma Igelströms kamp för sonen

Det var inte en självklarhet att Emma skulle få bli mamma en gång till. För ett antal år sedan upptäckte läkarna en tumör i Emmas livmoder. Tumören var lyckligtvis godartad men en operation blev nödvändig, samt regelbundna kontroller för att hålla allt under uppsikt.

Tyvärr visade det sig att Emma skulle drabbas av ytterligare en tumör som trots att den var godhjärtad krävde ytterligare operation. Emma som hoppades på att kunna skaffa barn tillsammans med kärleken Adam Kjellström oroade sig över att operationen kunde försvåra möjligheterna för paret att bli gravida.

– Mina operationer kan påverka förmågan att få barn plus att jag är över 40 så det var inte jättebra prognos för att det skulle fungera. Jag var också mest orolig inför operationen. Det kan bli ärrbildningar och de visste inte hur mycket de skulle vara tvungna att ta bort, men efteråt så förklarade de att det hade gått så bra som det kan gå, berättade Emma Igelström för Sportbladet.

Allt talade för att hennes kropp inte skulle kunna bära ett barn till, trots det kunde hon tillslut välkomna sin efterlängtade son till världen.

Emma Igelström med sonen Loui

FOTO: TT / Instagram

Annons