TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Emma Hellströms oväntade besked om Paradise Hotel: ”Klar”

01 aug, 2019 
https://image.hant.se/image-5034967?imageId=5034967&width=1320&height=689
Andreas Kristensson
Emma Hällström i grön tröja
TV3-tittarna har fått bekanta sig med Emma Hellström under två säsonger av Paradise hotel. Nu ger dokusåpa-profilen ett nytt besked om en framtida medverkan i programmet.
Annons
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”Brand logo
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”

Tv-profilen Emma Hellström, 25, har varit med i Paradise Hotel på TV3 vid två tillfällen, både 2017 och även i 2019 års upplaga. Den senaste säsongen blev rejält dramatisk för Emmas del då hon hamnade mitt i ett triangeldrama med Marcus Johansson, 24, och Erica Lindberg, 22.

Tidigt i programmet fick tittarna se att Erica och Marcus fattade tycke för varandra. När Erica sedan tvingades lämna hotellet blev Emma Hellström och Marcus Johansson väldigt tighta och bildade ett starkt par i tävlingen. De inledde även en mer intim relation bakom ryggen på de andra deltagarna.

När Erica Lindberg återvände till hotellet ett par veckor senare smög hon iväg och hade sex med Marcus, vilket gjorde Emma Hellström förkrossad.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag känner mig extremt sviken av Marcus. Han är den personen som står mig närmst här inne. Det är jätterespektlöst mot mig som vän, sa hon i programmet.

Efter att programmet sänts gick Marcus Johansson ut med en förklaring till vad som egentligen hände under dramat mellan honom, Erica och Emma. Han ville också förklara att de alla är bra vänner idag.

Annons

”Jag har bett om ursäkt till både Emma och Erica, idag är vi vänner allihopa vilket jag är evigt tacksam över”, skrev Marcus Johansson på Instagram.

Emma Hellströms tvekan inför Paradise hotel

Under en frågestund på Instagram har en av Emmas följare frågat vilken säsong av Paradise Hotel som var roligast att medverka i. För Emma Hellström är svaret väldigt enkelt:

”Första”, skriver hon följt av två hjärt-emojiis.

En annan följare undrar om Emma är intresserad av att ännu än gång ställa upp i dokusåpan. Huruvida den dramatiska säsongen som visades på TV3 i år ligger till grund för hennes beslut är ännu oklart, men Emma svarar att hon i nuläget inte är speciell sugen på att delta i en ny säsong av Paradise hotel.

”Känner mig ganska klar med dokusåpor. Men man ska aldrig säga aldrig”, skriver hon på Instagram.

Emma Hellström svarar på frågan om ett kommande medverkande i Paradise Hotel.
Emma Hellström svarar på frågan om ett kommande medverkande i Paradise Hotel.

FOTO: TT, Viafree

Annons