Emma Hellströms ord om relationen till Nina Glimsell

Emma Hellströms ord om relationen till Nina Glimsell

Emma Hellström och Nina Glimsell ryker ihop under årets säsong av Celebrity Ex on the Beach.
Nu berättar Emma om relationen till Nina efter programmet.
Celebrity Ex on the beach
Slå på ljud

Celebrity Ex on the Beach är i full gång och precis som alla vanliga säsonger är även denna kantad av bråk, kärlek och vänskap. En deltagare som varit i hetluften är Emma Hellström, 26, som genast hamnade i en diskussion då hon gjorde entré i programmet.

Då var det Gabriella “Bella” Andersson, 24, som var arg efter att hennes ex, Arvid Stenbäcken, 27, avslöjat att han och Emma haft ett intimt möte – något som Emma senare avfärdat som ett skämt för att Arvid skulle kunna ta sig till programmet.

– Han trodde att hans enda chans att få tillbaka Bella var att vara med i det här programmet, där han visste att hon skulle vara med. Han hade inte legat med någon profil han kunde ange, så då letade han efter en profil och jag uppfattas som det tydligen. Han typ ”jag måste försäkra min plats”, och då ställde jag upp som en vän, har Emma sagt tidigare.

Emma Hellströms sanning bakom bråket

Men då Nina Glimsell, 25, gjorde entré i programmet blossade ytterligare en konflikt upp.

Det kommer nämligen snabbt fram att Emma haft ett intimt möte tillsammans med Ninas ex-pojkvän, Marcelo Peña. När Nina dessutom påstår att hon och Emma var vänner sedan innan, och hade firat valborg tillsammans, valde flera av deltagarna att ställa sig på hennes sida. När Hänt pratar med Emma menar hon dock att hon och Nina knappt var ytliga bekanta innan de båda klev in i Celebrity Ex on the Beach.

– Jag och Nina känner inte varandra. Vi har varit på samma event och sagt hej till varandra men inte på det sättet som hon målar upp det, säger Emma.

“Känner mig utfryst”

Efter säsongen är det dock inte bara Nina som Emma känner sig besviken på. Trots att hon är nära vän med flera av deltagarna berättar hon för Hänt om hur hon mådde under inspelningarna, och efter.

– Jag är vän med majoriteten av dem som är i huset men jag har känt mig lite utfryst efter programmet. Det är som att ingen säger något när Nina pratar, men när jag ska berätta något – då har alla något att säga till om, säger hon och fortsätter:

– Jag har bara känt att det är lite fegt av vissa att inte kunna ta ställning när någon gör fel mot en.

Nina och Emma har ingen relation idag.

FRÅN FÖRSTASIDAN