Här är allt vi vet om säsong 3 av Emily in Paris på Netflix

Emily in Paris säsong 3

Netflix-serien Emily in Paris toppar just nu många listor då streamingtjänsten nyligen släppte en andra säsong.
Nu undrar många om det blir en fortsättning?
Blir det en säsong 3 av Emily in Paris?
503 Service Unavailable

Netflix-serien Emily in Paris tog världen med storm när den amerikanska drama-komedin hade premiär förra året. Snabbt spekulerades det om det skulle komma en andra säsong, och svaret på det blev ja.

Här är alla skådespelare i Emily in Paris på Netflix – hela rollistan

Vad handlar Emily in Paris om?

Emily in Paris har hittills släppt två säsonger. Serien handlar om karaktären Emily, en amerikansk kvinna, som flyttar till Paris.

Anledningen till att hon flyttar till just Paris är för att hon fått ett nytt jobb. Och i serien får tittarna följa Emily när hon kämpar på för att lyckas bra på sin nya arbetsplats. Men fokuset ligger inte bara på jobbet, utan även på att hitta kärleken.

I rollistan har tittarna möjlighet att se bland andra Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park och Lucas Bravo.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Blir det en säsong 3 av Emily in Paris på Netflix?

Netflix har ännu inte givit något officiellt klartecken på en tredje säsong av Emily in Paris. Men däremot så talar mycket för det.

Eftersom serien fortsätter locka tittare över hela världen att slå sig till ro och kika på serien, så är det inte alls omöjligt att det kommer ännu en uppföljare. Men utan att spoila alltför mycket, så finns det ju faktiskt mycket att bygga vidare på i serien. Det finns helt klart utrymme för ännu en säsong.

Seriens framtid ser med andra ord mycket ljus ut. Och om en säsong 3 bekräftas lär den spelas in kort efter det och kanske, förhoppningsvis, kan tittarna i så fall förvänta sig en tredje säsong nästa vinter.

Om så blir fallet får helt enkelt framtiden utvisa, men mycket talar för!

Säsong 2 av Emily in Paris finns tillgängligt att streama på Netflix.

LÄS OCKSÅ: Svensken i Netflix-serien Emily in Paris – allt om Axel Granberger

LÄS OCKSÅ: Sofia Karemyr om pojkvännen Martin och tv-serien Partisan

FOTO: Netflix

SENASTE NYTT!